radziu45 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 No i był sobie model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 E tam był... będzie dalej Ostatnio odbudowałem podobne zniszczenie w mniej niż tydzień A robiłem to pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Można teraz zrobić dwa identyczne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Model konstrukcyjny, to boli ale jak piszą koledzy głowa do góry i laubzega do łapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Trochę boli ale do naprawienia . Tylko zastanawiam się jaka przyczyna i nie wiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Może rutyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 skrzydła całe, ogon cały, złamał się tam gdzie powinien - da się odbudowacć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi