Krzyś63 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Dzisiaj próbowałam ulotnic Talona.... i co klapa. Wyrzut z ręki po 4 M wali na lewe skrzydło. Na silniku robi prawie beczkę. Skręca w lewo i ląduje na plecach.... masakra. Wyważenie jest Ok.Tak na początek zastanawiałem się nad wyklonem silnika. Teraz jest w lewo patrząc od przodu modelu.Macie koledzy jakiś pomysł. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zazwyczaj wykłon jest w prawo i w dół po ok 2 stopnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Puszczasz talona bez komputera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Bez komputera??? .... chodź o apke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Mam Flysky FS-i6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Talon to raczej nie jest samolot do latania przy nodze. Powinien mieć jakiegoś autopilota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluuu Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Do oblotu? Bez przesady, to płatowiec jak inne i czary-mary nie są potrzebne, też poleci. Potem można pozakładać bajery. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zazwyczaj wykłon jest w prawo i w dół po ok 2 stopnie.... Patrząc od tyłu jak bozia przykazała. Jest problem z samym oblotem więc jak krzyś nie daje rady więc powinien zrobić to po "inszemu". Start z automatu i trymowanie w manualu a potem jest już łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluuu Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Jak jest problem ze startem to znaczy że coś jest nie tak ustawione. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Trochę późno, ale poprzez jednego gościa na fb (szukając pomysłu na pan&tilt do mojego Talona czekającego w pudełku) trafiłem na takie coś: http://www.itsqv.com/QVM/index.php?title=How_To_-_Hand_Launch_an_X-UAV_Mini_Talon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi