dawixxx Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Cześć, Jestem Dawid. Pochodzę z Zielonej Góry. Moje zainteresowania to drony. Cieszę się, że będę mógł skorzystać z waszego forum Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Poczytaj dokładnie ZE ZROZUMIENIEM regulamin. Moim zdaniem Twoje konto nie powinno zostać aktywowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Heh ,jest dużo lepiej jak tutaj http://pfmrc.eu/index.php?/topic/70129-brak-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-wysy%C5%82ki-pw-sprawdzania-u%C5%BCytkownik%C3%B3w-pisania-czegokolwiek/ ale zmień avatar bo nie jest zgodny z tym czego wymagamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawixxx Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ok, poprawione ale szczerze pisząc to macie bardzo dziwne te wymogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Szczerze mówiąc, to masz tupet. Rejestrujesz się jako modelarz od razu z linkiem handlowym w podpisie i jeszcze masz zastrzeżenia do naszych zwyczajów. Ale to tylko moje zdanie, możesz je zignorować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 szczerze pisząc to macie bardzo dziwne te wymogi Szczerze to nie wiem co Cię tak dziwi... (avatar niekoniecznie musi przedstawiać Twoją twarz ,może być pusty ) Również jak Tomasz ,zwróciłem uwagę że nie potrafisz się ogarnąć z czymś co nie sprawia kłopotu 98 % nowo rejestrującym się ale ogłoszenie potrafiłeś zamieścić bezproblemowo.. Pozwoliłem sobie trochę edytować Twój profil bo stopka nie jest miejscem ogłoszeń -do tego jest giełda. Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi