noker Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Mój pierwszy plastik. Ołówek z firmy ZTS Plastyk, malowane pędzlem (Revell + Pactra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jak chcesz się bawić w plastiki to zainwestuj w aerograf, a z farb polecam gunze i tamiya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Srebrny bardzo ciężko się maluje pędzlem, zwłaszcza pactrę. Dla mnie ta skala już za mała jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 No właśnie to narazie jest zabawa. Modele z Plastyka kosztują do 10zł (wiem, nie grzeszą jakością, ale ja też) Bazowe sreberko jest olejną farbą Revell'a, a reszta to akrylowe Pactry. Na początku ciężko zaopatrzyć się we wszystko co potrzeba. a z czasem to może i aerograf się kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Podpatruj tego gościa - pięknie robi plastiki No i wykończenie jego modeli... super.... https://www.youtube.com/user/idaemon/featured?disable_polymer=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi