oldgliders Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Witam, Pierwszego swojego Orlika zaprojektowałem i zbudowałem bliska 20 lat temu. W międzyczasie budowaliśmy już jako firma różne wersje tego modelu. Dzisiaj przedstawiam Wam najnowszy projekt Orlik II w skali 1:2,5 o konstrukcji cało-drewnianej. Mam nadzieję, że będę miał okazję zaprezentować ten model na któryś z imprez modelarskich w Polsce. Być może będzie to piknik Żar. Więcej zdjęć na naszej stronie internetowej: http://oldgliders.com/orlik-ii-1-2-5.html 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Witam, Pierwszego swojego Orlika zaprojektowałem i zbudowałem bliska 20 lat temu. W międzyczasie budowaliśmy już jako firma różne wersje tego modelu. Dzisiaj przedstawiam Wam najnowszy projekt Orlik II w skali 1:2,5 o konstrukcji cało-drewnianej. Mam nadzieję, że będę miał okazję zaprezentować ten model na któryś z imprez modelarskich w Polsce. Być może będzie to piknik Żar. Więcej zdjęć na naszej stronie internetowej: http://oldgliders.com/orlik-ii-1-2-5.html DSC06056 (Kopiowanie).JPG DSC06100 (Kopiowanie).JPG Hmmm.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldgliders Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Dzięki, jaki ja byłem chudziutki Widać stres na twarzy przed oblotem, to był chyba pierwszy tak duży szybowiec budowany w Polsce. Byłem z nim na zawodach w Nowym Sączu to wtedy był dwa razy większy od wszystkiego co tam latało. Czy ty pamiętasz w którym to było roku? To był chyba drugi zlot w Pile. W każdym razie trochę się pozmieniało, niektóre rzeczy nawet na lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Cześć 2003rok, ja tym latałem a tu "wyrzutnia " ttp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Wow! Ekstra kształty - a jak latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Aaaa... tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmalolat23 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Super................. Pozdrawiam Panie Andrzeju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldgliders Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Nasz najnowszy produkt Orlik II w skali 1:2,5 został wzbogacony o kompletny kokpit, który również można kupić w wersji KIT. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldgliders Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Tym razem Orlik II w malowaniu jasno niebieskim + kokpit 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldgliders Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Orlik II 6m został oblatany jeszcze w starym Roku, dzień przed Sylwestrem, pogoda wstrętna, bardzo zimno, ale oblot się udał. Zapraszam do obejrzenia filmu: https://youtu.be/HBvAXtbt9Wc Więcej informacji i zdjęcia na: www.oldgliders.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 GRATULACJE BINIU.KAWAŁ PIĘKNEJ POLSKIEJ HISTORI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=A6x36VloCoU&sns=fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi