skippi66 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Nareszcie zbudowałeś samolot jak Pan Bóg przykazał, a nie jakieś przyrządy treningowe dla wyczynowych dyskoboli. Fajny samolocik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Bardzo fajnie wyszedł ci ten modelik i bardzo lekko . Lata też bardzo realistycznie . Aż prosi się żeby dorobić zaczep do ciągania modeli szybowców . Silnik Turnigy 3542 1000 kV jest rewelacyjny , śmiało możesz mu dać śmigło 13/8 przy 3 s LiPo . Teraz mam 12x6, wydaje się być ok. Ale jeśli ten silnik faktycznie pokręci 13" śmigłem, to rewelacja, sporo możnaby zbić pobór prądu w locie poziomym. Mam tylko wątpliwości czy warto skok podnosić, to naprawdę wolny model Trzeba będzie poeksperymentować. O zaczepie też już myślałem, powinien ładnie sobie radzić z holowaniem lekkich rzeczy. GRATULUJE,fajny model. A dziękuje Nareszcie zbudowałeś samolot jak Pan Bóg przykazał, a nie jakieś przyrządy treningowe dla wyczynowych dyskoboli. Fajny samolocik. No, czasem mi się zdarza zrobić coś typowego Ten model służył mi jako okazja do bardziej klasycznego modelarstwa, teraz jak już zacząłem to dokończę Prząśniczkę z planów z Modelarza (parę lat temu zacząłem budowę i brakło mi pieniędzy na oklejanie , ech studenckie życie), a później myślę o jakimś szybkim akrobacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi