maxiiii Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 A o jakiej różnicy w cenie piszemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 pewnie typu mieć 4 silenty lub 2 jantary czy jednego plusa Analogicznie bywa np. na zboczu - czy lepiej na średnim początku mieć Toxica + Respecta czy jednego nowego Freesylera? Jako, że sam tego doświadczyłem, w przypadku żółtodzioba zawodniczego opcja I jest idealna. Mi na dwa lata (i około tysiąca godzin nalotu) wystarczyła. Nauczyłem się latać, a do tego były wymierne efekty. Potem przez przypadek pojawiła się zmiana. Zresztą...sztuką i wyzwaniem jest lepiej latać teoretycznie słabszym modelem, niż tak sobie takim super hiper. Nie lubię działań na pokaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Lub jednego rozp... ego PLUSA na własną prośbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi