Jaguś Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Hejo Po przeszukaniu internetów nigdzie nie mogłem znaleźć czym/jak do tej aparatury podłączyć się jako pad do symulatora są tylko instrukcje filmy do flysky fs i6 czyli do troszkę innej bo bez "S" Czy wystarczy sam kabel micro usb bo ta aparatura posiada takie wejście czy muszę jakiś specjalny kabelek do wejścia ps2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Domyślam się, że to S to tylko nowa obudowa. i6 nie ma emulatora kontrolera gier, musisz kupić taki emulator na kabelku z odpowiednią przejściówką. Inna opcja to kupić moduł, w którym wepniesz się w odbiornik i podłączysz do USB, będzie wtedy bezprzewodowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaguś Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ok tylko teraz kabelek do tego wejscia ps2 czy do usb? Rozumiem że taki jak tu https://hobbyking.com/en_us/hobby-king-2-4ghz-6ch-tx-usb-cable.html tylko znajdę gdzieś to w PL Bo tutaj zaś pokazane jest niby można samym kablem usb https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&nv=1&rurl=translate.google.pl&sl=auto&sp=nmt4&tl=pl&u=https://www.flyingtech.co.uk/electronics/flysky-fs-i6s-10ch-transmitter-fs-x6b-24ghz-ppm-receiver&usg=ALkJrhjCf9ayALLnIL63tnlV1BUpQy0MEw I juz jestem głupi z tego gdzieś na YT też widziałem że ktoś podłącza samym kablem usb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Podepnij kabelkiem USB i zobacz jak PC widzi radio. Może zrobili tak jak w i10 i symulator będzie działał. Po PS2 też pewnie działa tylko musisz mieć odpowiedni kabelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaguś Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ok jak tylko przyjdzie aparatura będę próbował myślałem że ktoś ma i używa no ale będę widzę musiał sprawdzić sam dopiero później ewentualnie dmówić kabelek. A jaki symulator polecasz do dronów najlepiej darmowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Przepraszam, wprowadziłem w błąd. Znalazłem manuala i po przeczytaniu wszystko się wyjaśniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaguś Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Aparatura już u mnie testuję i potwierdzam dla innych działa na samym kabelku Usb/micro bez żadnych przejściówek przynajmniej z symulatorem FPVfreeriders fajna zabawa aż nie mogę się doczekać swojego pierwszego Quada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi