potemp667 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mega oferta, nie gustuje w akro bo bralbym w ciemno. http://allegro.pl/samolot-rc-i7087573997.html#thumb/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Już kilka razy na allegro.. jakby taka mega oferta to już dawno by się sprzedał. Tylko oględziny osobiste pozwoliły by ocenić czy taka okazja bo z fotek to takie sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Powiedzmy , że jedynie silnik jak by ktoś potrzebował 160 to może ..... Samolot hmmm nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potemp667 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Widziałem go pierwszy raz i cena oraz możliwość negocjacji zrobiła wrażenie, ale rzeczywiście - patrząc trzeźwym okiem coś może być nie tak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Tylko trzeźwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 No i tak naprawdę szukając czegoś w necie o silniku DLA 160 cm nic nie znalazłem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Może się coś gościowi pomyliło ....faktycznie takiego silnika też nie znalazłem .... Może jedna sztuka wyszła ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Pewnie chodzi oto że rozpiętość taka prawie dla 160 cm ...... a silnika nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Niby na zdjęciach jakiś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ja chcę kupić silnik od 100 do 120 i dzwoniłem do gościa , pytałem się o ten silnik odpowiedział mi ze nie wie jaka to jest pojemność , ma dopiero sprawdzić i mnie powiadomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Najprawdopodobniej 116 czyli taki jaki jest poszukiwany . Ale model już jest sprzedany także nie ma co sobie tym już zawracać głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi