bzik4 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Jakie to proste Automatyczny Kumulator Uniwersalnej Mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 aparatura- Anemiczny Pilot Kretyńskiego Aeroplanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Autonomiczny Przyrząd Kompilacji Autorotacyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Iii tam nie znacie się Nawet dziecko wie, że aparatura to to samo co sepulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 z sepulkami ostrożnie ,może się sufit zawalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Iii tam nie znacie się Nawet dziecko wie, że aparatura to to samo co sepulka a moje dzieci nie wią co to :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A wiedzą co to KLANCYK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 karlem automat to ja w wojsku miałem AK-47 , a aktualnie jeden taki autoamt to w łazience mam ale tez służy do czego innego :mrgreen: ...coś mi się widzi, żeś się naoglądał 'hamerykanskich' filmów, albo kłamiesz starszych z rozmysłem... :wink: Bo jak w armii służyłem (w Braniewie, w 1971, a co!!!) to strzelałem z KBKAK (karabinek automatyczny Kałasznikowa) 7,62 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 karlem automat to ja w wojsku miałem AK-47 , a aktualnie jeden taki autoamt to w łazience mam ale tez służy do czego innego :mrgreen: ...coś mi się widzi, żeś się naoglądał 'hamerykanskich' filmów, albo kłamiesz starszych z rozmysłem... :wink: Bo jak w armii służyłem (w Braniewie, w 1971, a co!!!) to strzelałem z KBKAK (karabinek automatyczny Kałasznikowa) 7,62 mm KBKAK to Krótki Bojowy Karabinek Automatyczny Kałasznikowa tak prawdę mówiąc choć równie dobrze mógł to być AKMS - ale pamięć już nie ta :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ...dokładnie. AK-47 mówią gumożuje w hamburgerlandzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.