Kusi30 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Witam Mam na imię Sławek i od kilku lat interesuje się modelarstwem. Pasją tą poniekąd zaraził mnie kolega z pracy który niestety już nie składa modeli bo przesiadł się na skrzydło i sam nim lata Moje doświadczenia to dwa rozbite modele motoszybowców którymi chciałem bardzo szybko latać nie mając dostatecznie dobrej wiedzy. Od jakiś 6 miesięcy składam model Sky Surfera dopieszczając jego każdy element (kalibracje, wykluczanie wszelkich luzów, uzbrajanie w elektronikę wspomagające lot. Co chce osiągnąć w modelarstwie? Przede-wszystkim jest to dobry sposób oderwania się od codziennej rzeczywistości ale docelowo chce zbudować model którym będę latał w FPV. Co mnie skłoniło do zalogowania się na tym forum? A więc forum zawiera to co najcenniejsze czyli forumowiczów z dużą wiedzą którą pokrótce studiowałem od jakiegoś czasu. Niestety nie mogłem znaleźć odpowiedzi na jedno pytanie a że się łatwo nie poddaje szukałem informacji przez 2 tygodnie bez sukcesu. Będąc waszym członkiem obiecuje pomagać innym użytkownikom w tematach już mi znanych i sprawdzonych prze zemnie. Jakie plany na przyszłość? Ślub ale to nie o tym a więc chciał bym nabyć do mojej skromnej kolekcji model CUB Carbon z kołami Tundra, Motoszybowca a co dalej się okaże. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi