Marek:D Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Cześć. Jak w temacie, czy ktoś może się wypowiedzieć o jakości obu tkanin? Bardziej skłaniam się za opcją Carboweave z R&G, bo tak przynajmniej wynika z plotek, powinna być mniej "rozstrzelona". Czy ktoś może potwierdzić moje wątpliwości? W porównaniu z ukraińskim produktem różnica w cenie na rolce 60x300cm to 300zł, także wolę to dobrze przemyśleć Dla jasności planuję zakup 40g/m^ na skrzydła, może też na stateczniki. Pozdrawiam, Marek
Czaro Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Carboline ma spore rozstrzały jakościowe. Niestety w handlu często dostaje się tkaninę o bardzo marnej jakości. Bez dobrego dojścia u dystrybutora, czy wręcz bezpośrednio u producenta ciężko kupić dobrą tkaninę. Carbowave jest dużo ładniejszy, lepiej zrobiony, łatwiej się z nim pracuje itd. GRM System jest dystrybutorem na Polskę. Mają sporo lepsze ceny niż R&G. Ewentualnie jeszcze Samba models. 1
Marek:D Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2018 Czarku, dzięki, interesuje mnie głównie jakość i dlatego to dla mnie priorytet. Dzięki też za namiary na dystrybutora, ceny rzeczywiście niższe od konkurencji.
Rafal B. Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Potwierdzam słowa Czarka. Carboline nawet do dużego odbiorcy raz przychodził dobry a raz gorszy jak papier japoński :/ 1
Marek:D Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 Tylko potwierdziliście zasłyszane informacje. Carbowave już do mnie jedzie
Rekomendowane odpowiedzi