hornet2 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 O. K. Nie zwróciłem uwagi i nie sprawdziłem że wywaliło to co napisałem . Chodziło mi o to jak mają być ułożone te dwie anteny względem siebie ? Po zdjęciu obudowy okazało się że ta po prawej była włożona w obudowę anteny a ta po lewej leżała luźno na płytce elektroniki . Ale znalazłem film jak mają być ułożone te anteny . Jedna ta po prawej stronie tak jak na zdjęciu a druga prostopadle do niej po prawej stronie ( strona zdjęcia ) pomiędzy płytką z tymi dwoma przyciskami a mechanizmem lewego drążka ( strona apki ) .
d2f Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Nie chcę nic mówić, ale, w tapla na komórce, podejrzanie wygląda ten post. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
hornet2 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2018 O. K. Nie zwróciłem uwagi i nie sprawdziłem że wywaliło to co napisałem . Chodziło mi o to jak mają być ułożone te dwie anteny względem siebie ? Po zdjęciu obudowy okazało się że ta po prawej była włożona w obudowę anteny a ta po lewej leżała luźno na płytce elektroniki . Ale znalazłem film jak mają być ułożone te anteny . Jedna ta po prawej stronie tak jak na zdjęciu a druga prostopadle do niej po prawej stronie ( strona zdjęcia ) pomiędzy płytką z tymi dwoma przyciskami a mechanizmem lewego drążka ( strona apki ) .
maxiiii Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 W dzisiejszych czasach to tylko na prawo, każde inne ułożenie a w szczególności w przeciwnym kierunku nosi oznaki lewactwa. 1
Rekomendowane odpowiedzi