michał-z Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Cześć! Zaskoczę Was, ale pracuję Załogę nawet już prawie skompletowałem, a niektórych członków nawet pomalowałem. Pomalowałem też kadłub. Właśnie schnie na nim (mam nadzieję) ostatnia warstwa farby. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał-z Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Ahoj! Trochę ostatnio poszło do przodu. Zaczynam robić klar na pokładach. Zamontowałem polery, nawinąłem cumy, rozmieściłem oświetlenie, postawiłem słupki do relingów, nadałem nazwę portu macierzystego (imienia jeszcze nie mam) itp... Pod pokładem nadal tak jak było, czyli stare graty czekające na podłączenie do nowych, ale to kwestia niedługiego czasu bo wszystko już skompletowałem. Jak już mówiłem kiedyś, jednostka ma wyglądać na używaną i dość realnie. Szukam paru gratów. Może miałby ktoś jakieś opony w mojej skali (czyli 1/20-1/30). Stare, zużyte, każda z innej parafii oczywiście, takie abym mógł ich użyć jako odbojów? Szukam w sumie każdego zalegającego Wam w szufladach "złomu" w tej skali który mógłby znaleźć się na pokładach. Takich gadżetów codziennego użytku typu narzędzia, naczynia, ubrania, AGD/RTV.... Może komuś coś zalega ? Szukam oczywiście w sklepach ale w tej skali to w większości militaria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi