CichyBart Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Co tu jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Przymarzło. Co wygrałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Generalnie rzecz ujmując, to nie jest łódka... Przy nawrocie zaczęło go rzucać (wiatr?)... później straciłem orientację i poszedł za wał. Gdy wskoczyłem na wał, telemetria zgłaszała coraz słabszy sygnał. Krótka wycieczka samochodem i dojrzałem, jak jakiś koleś niesie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Wpadł do wody czy w locie go tak oblodziło? No i czy będzie żył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 To co widać, to już skutek wodowania... Po wyłowieniu czujnik napięcia jeszcze działał, więc stawiam, że elektronika działa. Na razie schnie wszystko. Na koniec tygodnia sprawdzę dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibnexus Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Że też chce się Wam wychodzić na taki mróz, raz tylko wylazłem jak było może z -2 stopni, łapy zmarzły momentalnie, taranis przestał cokolwiek wyświetlać bo mu LCD zamarzł, lipo działały może na 50%, a do duszy z taką zabawą... Aby do wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Bo Bartek jest hardcorem . Ja tam tez nie lubię zimna, mam jeden model do oblatania i czeka na plusowe temperatury. W jednym modelu mam do dokończenia tylko dźwignie ssania potrzeba na to 10min , ale do puki nie będzie ciepło nie wybieram sie do warsztatu nawet na te 10min. Kurcze dziś znajomy coś wspominał że z rana było -22 stopnie, ale to było chyba mocno rano bo jak wyjeżdżałem do pracy o 07-30 to termometr w aucie pokazywał juz tylko -19 Kurcze ja tam sie juz nie mogę doczekać cieplejszych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ja latałem w niedzielę, Ale np Tomasz pomimo wielu prób powiedział że nie będzie latać i już, po przyniesieniu do domu elektronika znów zaczęła działać. Więc trzeba czekać do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 My wczoraj i przedwczoraj też robiliśmy latanie. Jednak białe modele w białym powietrzu, na tle białego śniegu i białych chmur, nie dawały pełnej satysfakcji z latania? Jaki to taranis zamarzł? 9x i 9xr pro dzielnie dawało sobie radę wczoraj i przedwczoraj, futaba kolegi też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ja mam taranis+ i było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibnexus Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 XD9 zwykły, nie plus. I nie zamarzł całkowicie bo wszystko działało, tylko LCD miał straszną zwłokę, że się w końcu nic nie dało czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi