kazma Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Szukam osoby lub osób które zajmują się naprawą regulatorów rc.Kiedyś naprawa regulatorów zajmował sie Stanisław Gola z Miechowa,ale nie mam do niego nr. telefonu.Może któryś z kolegów ma namiary na niego lub wie kto zajmuje sie naprawą przedmiotowych regulatorów.Proszę o informacje w w/wym sprawia na forum lub na tel 696 4870 784 ewentualnie na meila kazimaki@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER 2 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Spróbuj tu ;http://www.ektron.waw.pl/index.html Facet jest konkretny i solidny . Joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazma Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Spróbuj tu ; http://www.ektron.waw.pl/index.html Facet jest konkretny i solidny . Joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Kiedyś naprawa regulatorów zajmował sie Stanisław Gola z Miechowa,ale nie mam do niego nr. telefonu. W 2015 czekałem 4 miesiące i się poddałem (2 regulatory zostały "w naprawie"). Nie były jakieś drogie, kolega nic nie obiecywał więc dałem spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 O ile kojarzę to Stanisław jest obecnie w Great Britain i obecnie ma na imię Stanley. Miałem podobne doświadczenie jak Hubert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazma Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dziękuję Hubercie i Piotrze To definitywnie sprawę upraszcza.Spróbuję więc z tym namiarem od Edwarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EloMajek Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dziękuję Hubercie i Piotrze To definitywnie sprawę upraszcza.Spróbuję więc z tym namiarem od Edwarda. Również polecam. Ja i moi znajomi naprawialiśmy tam kilka rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 A warto naprawiać ? tam padają tranzystory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Marku. Odgrzewasz półrocznego kotleta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Wiem ale temat mnie interesuje bo mam dwa uwalone i będę naprawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Ja naprawiałem 5 szt we wszystkich przeważnie uwalony był jeden tranzystor a pozyskiwałem je z elektroniki baterii od laptopa albo płyt głównych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 A wiesz jakie to tranzystory? bo nie mam ani płyt głównych ani baterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Trzeba sprawdzić po oznaczeniach i dobrać odpowiednik, dane tranzystorów w sieci. Płyty i elektronikę baterii można pozyskać z złomowisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Muszę się zabrać za to bo dwa leżą i czekają na naprawę ale jak zawsze brak czasu Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi