gignasiak Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam czy ma ktoś pomysł jak wyciągnąć lozysko z krateru silnika asp 61 to duże od środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Podgrzej a samo wypadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Podłączam się do pytania. Uparcie siedzi, podgrzewałem, zalewałem specyfikami, próbowałem nabić nawet w te łożysko coś, delikatnie aby nie uszkodzić karteru (nawet używałem kombinacji nabicie czegoś podgrzanie jednego elemetu). Nawet colą zalałem. Nic nie pomogło. W innym silniku pomęczyłem się 5min i wyszło, a tu nawet nie chce się ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gignasiak Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Grzanie nie pomogło nie ma nawet jak pobić bo jest ta sama średnica co otworu pod wal juz się przymiezalem żeby coś przyspawac do łożyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Nie chce mi się pisać jeszcze raz https://www.alexrc.pl/viewtopic.php?f=33&t=11495&start=18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gignasiak Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Łożysko wyjęte .dopasowany wałek i cykniety elektrodą. karter osłonięty od środka tuleją z blachy żeby aluminium się nie spaliło od iskier .lekkie pukniecie i łożysko wypadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi