maxiiii Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 To mój 1001 wpis na tym forum więc powinno być trochę śmiesznie. Skan artykułu w Polsce zbrojnej jeszcze pod władzą Antoniego. "Warmate niszczy wybrany cel w ten sposób, że się o niego rozbija". Od razu widać pełen profesionalizm redaktora piszącego ten artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Gdyby było napisane profesjonalnie to by antoś nie zakumał Siła rażenia parówek jest zbyt mała więc logicznym jest, że dron musi rozbić się o cel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poli25 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Ja mogę sprzedać swojego drona wujkowi Macierewiczowi i to znacznie taniej. I też się rozbije o napotkaną przeszkodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 . I też się rozbije o napotkaną przeszkodę Brzozę znaczy się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poli25 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Brzozę znaczy się? Może być i brzoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawen 75 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Tak. Że ktoś podłożył ładunek-dlatego dron wybuchł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Rosjanie i Amerykanie są przerażeni. Wycofują lotniskowce z Bałtyku... Wyobrażacie sobie? Jeden mały dron, wali w taki lotniskowiec i pozamiatane... Już wkrótce, każda lokalna modelarnia zostanie włączona w struktury lotnictwa Obrony Terytorialnej. Telefon... - Panie ministrze, drona budujem... dotacjem na serwa nam trzeba... - Starczy wam 15 milionów? - No.... Jak kupim na Amazonie... - Dobra, przelewam 20 milionów. Ale szachownice malujecie sami! Myślicie, że warto otworzyć temat dyskusyjny o sile rażenia Bety 1400, przeciwko czołgom serii T-90? Lepiej celować w górę wieży, czy w komorę silnika? Jaki jest wzrost penetracji pancerza laminowanego, po oklejeniu dziobu taśmą pakową, w stosunku do 3M Silver Tape... Albo... Mam Deltę 120 minut, podkład pod panele, krawędź natarcia wzmocniona węglem. Niestety nie dała rady wczoraj dogonić SU-35... Mam Emaxa 2812 i APC 8x6, pakiet 3S 1300 30C. Jaki napęd polecacie? Na moim, odcinku frontu latają głównie z prędkościami poddźwiękowymi, ale na wyższym pułapie. Chciałbym osiągnąć co najmniej 1,2 Mach. Maverick Evo kontra bunkier. Jakie opony do pokonania zasieków? Jak przerobić łódkę zanętową do zwalczania łodzi podwodnych? Zrób to sam, w jeden dzień, za mniej niż 100 zł. Masz drona? Należy ci się dodatek do pensji, dla pilotów wojskowych. Podpowiemy ci jak złożyć wniosek i uzyskać świadczenie w mniej niż godzinę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi