Patryk Sokol Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Czołgiem Panowie Mam szybkie pytanko. Idą do mnie dwa Taranisy, więc byłaby okazja poduczyć kogoś latania. Nie mogę tylko znaleźć jak łączy w systemie trener uczeń. Czy ktoś z Was ma schemat kabla do Taranisów, bądź orientuje się gdzie kupić takowy w Polsce? Oczywiście w Chinach jest dostępny, ale nie bardzo mam ochotę czekać na przesyłkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibnexus Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Kup dwa wtyki jack mono 3,5 mm, połącz kablem dwużyłowym pin do pina, obudowa do obudowy i powinno działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi_72 Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Tak jak powyżej działa ,sprawdzone.Pokombinować trzeba czasami z innymi nadajnikami , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francka Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Kabel jack 3,4 audio załatwia sprawę bez lutowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Sokol Posted May 25, 2018 Author Share Posted May 25, 2018 A... To takie proste Tak podejrzewałem, bo tak w sumie wyglądał kabel na Aliexpressie. Co by jednak nie mówić - z dokumentacją jest tu słabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts