Patryk Sokol Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Czołgiem Panowie Mam szybkie pytanko. Idą do mnie dwa Taranisy, więc byłaby okazja poduczyć kogoś latania. Nie mogę tylko znaleźć jak łączy w systemie trener uczeń. Czy ktoś z Was ma schemat kabla do Taranisów, bądź orientuje się gdzie kupić takowy w Polsce? Oczywiście w Chinach jest dostępny, ale nie bardzo mam ochotę czekać na przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibnexus Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Kup dwa wtyki jack mono 3,5 mm, połącz kablem dwużyłowym pin do pina, obudowa do obudowy i powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi_72 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Tak jak powyżej działa ,sprawdzone.Pokombinować trzeba czasami z innymi nadajnikami , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Kabel jack 3,4 audio załatwia sprawę bez lutowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 A... To takie proste Tak podejrzewałem, bo tak w sumie wyglądał kabel na Aliexpressie. Co by jednak nie mówić - z dokumentacją jest tu słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi