janegab Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 już raz byłem muszę pojechać ponownie bo tam bedzie super pólnoc ..tego mnie brakuje..jeszcze do objechania Kozmin...Turek/ już nieczynny/.zboczeniowy zawrot głowy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Dzisiaj oblatałem polnocny wschod...super dojazd pod krawedz nie ma drogi krzyzowej na Golgotę z manelami...ladowisko jak lotnisko...piekna miekka trawka wzór miejscowki...obok zachód- poludnie trochę zelekrtyfikowane ...co ważne przyjazne uklady z ochronną jest pozwolenstwo na zawody i latanie ..ZAPRASZAM... uwaga 2,5 cm 1 km.. miejscowka bardzo latwa..moze latać niewidomy.. i jakie przestrzenie..!! AAaa...wschod jest też ...a poludnie u Wladka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 No kusisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 No kusisz Jurek zbierz ekipę i przybywaj patrz na kierunek na Mikolajkowe latanie . Ha..ha.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Wiesz. Jeszcze trochę to w f3f wszystko będzie tak sformalizowane, ze nie będzie można latać poza wyznaczonymi miejscami ) Najpierw ja sam przyjadę na przeszpiegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Ale miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Janek...mam pomysł na puchar i zacną nagrodę... Puchar o Świński Ryj Jak amerykanie w Gatorze dają pyski Aligatora to czemu nie spreparować kawałka prosiaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ja szykuję "mundurek"..miejscowego górnika co by w razie potrzeby wjechac na kopalnium po model by nikt sie nie czepial .Wjazd jest od strony wschodniej . Gumofilce i podarte portki mam kufaja jest tez- brakuje garnka na głowe... Janek...mam pomysł na puchar i zacną nagrodę... Puchar o Świński Ryj Jak amerykanie w Gatorze dają pyski Aligatora to czemu nie spreparować kawałka prosiaczka " ROBTA ..CO CHCETA ".. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Kopsnę sie tej zimy na jakieś dwa dni do Janka i objedziemy te wszystkie dziury w ziemi. Ale na piaskownicy w kramsku juz nie bede latał Baza w termach w Uniejowie i jazda po okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Potwierdzam . U Janka jest znakomicie,barek i lodówka pełna . Noc w pracowni złotniczej bezcenna ,w zasadzie na nią . Polecam i pewnie kiedyś zawitam ponownie A miejscówka faktycznie kapitalna. Zawody o Świński Ryj, to brzmi fajnie, jakoś tak luzacko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 wczoraj szkolnie ..przyjemnie.. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 wszelakie kierunki.. doskonały dojazd pod samą krawędz...wydmuch super ...reszta widoczna ...a jakie ladowisko starczy miejsca dla prawdziwych latajacych... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Jano eksplorator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi