janegab Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 już raz byłem muszę pojechać ponownie bo tam bedzie super pólnoc ..tego mnie brakuje..jeszcze do objechania Kozmin...Turek/ już nieczynny/.zboczeniowy zawrot głowy..
janegab Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Opublikowano 26 Listopada 2018 Dzisiaj oblatałem polnocny wschod...super dojazd pod krawedz nie ma drogi krzyzowej na Golgotę z manelami...ladowisko jak lotnisko...piekna miekka trawka wzór miejscowki...obok zachód- poludnie trochę zelekrtyfikowane ...co ważne przyjazne uklady z ochronną jest pozwolenstwo na zawody i latanie ..ZAPRASZAM... uwaga 2,5 cm 1 km.. miejscowka bardzo latwa..moze latać niewidomy.. i jakie przestrzenie..!! AAaa...wschod jest też ...a poludnie u Wladka...
janegab Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Opublikowano 26 Listopada 2018 No kusisz Jurek zbierz ekipę i przybywaj patrz na kierunek na Mikolajkowe latanie . Ha..ha..
cZyNo Opublikowano 26 Listopada 2018 Opublikowano 26 Listopada 2018 Wiesz. Jeszcze trochę to w f3f wszystko będzie tak sformalizowane, ze nie będzie można latać poza wyznaczonymi miejscami ) Najpierw ja sam przyjadę na przeszpiegi
cZyNo Opublikowano 26 Listopada 2018 Opublikowano 26 Listopada 2018 Janek...mam pomysł na puchar i zacną nagrodę... Puchar o Świński Ryj Jak amerykanie w Gatorze dają pyski Aligatora to czemu nie spreparować kawałka prosiaczka
janegab Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Opublikowano 27 Listopada 2018 Ja szykuję "mundurek"..miejscowego górnika co by w razie potrzeby wjechac na kopalnium po model by nikt sie nie czepial .Wjazd jest od strony wschodniej . Gumofilce i podarte portki mam kufaja jest tez- brakuje garnka na głowe... Janek...mam pomysł na puchar i zacną nagrodę... Puchar o Świński Ryj Jak amerykanie w Gatorze dają pyski Aligatora to czemu nie spreparować kawałka prosiaczka " ROBTA ..CO CHCETA ".. .
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 Kopsnę sie tej zimy na jakieś dwa dni do Janka i objedziemy te wszystkie dziury w ziemi. Ale na piaskownicy w kramsku juz nie bede latał Baza w termach w Uniejowie i jazda po okolicy
Shock Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 Potwierdzam . U Janka jest znakomicie,barek i lodówka pełna . Noc w pracowni złotniczej bezcenna ,w zasadzie na nią . Polecam i pewnie kiedyś zawitam ponownie A miejscówka faktycznie kapitalna. Zawody o Świński Ryj, to brzmi fajnie, jakoś tak luzacko 1
janegab Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2019 wczoraj szkolnie ..przyjemnie.. .
janegab Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2019 wszelakie kierunki.. doskonały dojazd pod samą krawędz...wydmuch super ...reszta widoczna ...a jakie ladowisko starczy miejsca dla prawdziwych latajacych... 1
Rekomendowane odpowiedzi