balcerseb88 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam tak jak w temacie poszukuje planów motoszybowców ew samolotów ze śmigłem pchającym najlepiej CAD Jedyny znany mi To OGAR może ktoś coś jeszcze posiada w swojej kolekcji Z góry dzięki balcerseb@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Zerknij przykładowo: J-6 Fregata D7 Straton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 HWL Pegaz. Niestety planów brak, są tylko rysunki, mam kilka grzecznosciowo od kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Dzięki Panowie za przykłady samolotów popatrzę na wolną chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi