BRoman Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Czy macie jakieś doświadczenie z przewożeniem nadajnika w bagażu podręcznym na pokładzie samolotu pasażerskiego. Coś wiecie na ten temat ? Jakieś realne przepisy? Myślę, że dystans nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Latałem po Europie, latałem za ocean. Nigdy nie było problemów. Bierzesz do podręcznego i nikt nie robi problemów. Miej tylko akumulator wyciągnięty i będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Dokładnie. W tym roku byliśmy z dronami na wyścigach w Hiszpanii i na Łotwie. Nadajniki w podręcznym. Pakiety napędowe w lipo-bagu - właściwie to możesz je przewozić tylko w podręcznym i tylko w lipo-bagu. Przy kontroli bezpieczeństwa tylko oglądają i czasami pytają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dziekuję za informacje. Będę spokojniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi