janegab Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 https://postimg.cc/gallery/dt3qsqgg/ skala 5cm- 1000m ! Drugi gigant. Pieknie połozony ...dojazd pod zbocze bez wielbładzich wejść na Golgotę.. na samym koncu zamieścilem mapkę sytuacyjną z kierunkami oraz fotkę z rekraacyjnym ladowiskiem - piekna trawka. Polecam przyjechać na " latanie " z koleżanką..cisza spokoj "róbta co chceta' Kopalnia Drzewce acha...wysokość wyrobiska 20-30m !! . We wschodniej nieczynnej częsci kopalni dogodne zejscie ..w razie czego po model . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Fajne. Zapamietam. Ale nam wschodu trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Fajne. Zapamietam. Ale nam wschodu trzeba Wlasnie po wschód jechałem ale tam już zasypuje zwałowarka...cienko u mnie ze wschodem jest na Lubstowie -miałem ci zaproponować zawody ale jakoś się rozeszło.ja na nowym miejscu startuję wtorek-środa ...dziś był bardzo odchylony...wschodni .Przyjezdzaj....innych równiez zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Znowu jakaś dziura w ziemi ?! Niech jest i krawężnik, tylko niech wieje... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Dziury w ziemi uczą. Potem takie pierdoly jak powyższe krawężniki nie sprawiają problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Dziury w ziemi uczą. Potem takie pierdoly jak powyższe krawężniki nie sprawiają problemów Tylko musi wiać, żeby uczyły... PS Daj mi lokalizację tej górki w Rawiczu Zobaczę chociaż na Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 uczy sie poza zawodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Drzewce oblatane / zachód/ SUPER miejscowka wybitnie na zawody wszyscy mieliby blisko / Puchar Bałtyku... Na Drzewcach jest wschód bedą wszystkie kierunki- miejscowka -Dziura GIGANT..dziś tam się zapuscilem ale nie dojechałem.. Uczę się najblizszego dojazdu...ostatnia fotka...modelarnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Raczej Puchar DZIURY W ZIEMI Gdzie Bałtyk, gdzie dziura... Przepraszam Janek, ale 100x bardziej wolę górki na północy. Na takich wyrobiskach, lata się bardzo specyficznie. Jak mi się nudzi to mamy u nas żwirownię i mogę potrenować, tylko PO CO ? Lepszy wał wiślany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Bałtyk to wieksza dziura a górek na pólnocy nie widzialem tylko dziury i to ledwie 100m.Ja do swojej dziur podjeżdzam pod samą krawedz a na zbiornik przyjdzie Ci targać "meble " na plecach jak wielblądowi i przyjdzie Ci po skosnych gorkach pazurkach biegać latac..nie daj Boże ewakuować model do kapieli za siatke - mogiła . W dziurach lata sie specyficznie trzeba się uczyć a na wale Wislnym masz tylko -1kierunek i mususz skamlać o pozwolenie. Ja mam do swoich dziur blisko i to sobie chwalę..przyjedz ocen..zapraszam wolę jezdzić na zawody do Jurka bo tam jest wszystko OK...bez proszenia o zapis miejscówki są fajnie wybrane i przygotowane panuje super atmosfera..nie ma problemow z sedziowaniem ...wszystko jest przygotowane z głową.A niech ci przypadnie latać w Krynicy i ladowanie na plazy w piasku wszystko upiaszczone dzieki ja nie musze . Latanie ma sprawiac przyjemnośc a nie za kare . Podsumuje Ci jeszcze legendarny klif w Mechelinkach ...raptem 100m z bidą latania a jaki karkolomny dojazd..jakie błoto dziury ladowisko nie zawsze przyciete bo nie ma chetnych szczególnie gości by dolozyli sie do sianokosow..U mnie w tej dziurze zbocze 2-km..masz taka miejscowke i dojazd po krawedz .. Zgubisz model wpadnie na kopalnie autkiem masz dojazd po zgube ..A na kilifie w Mechelinkach czeste przepychanki z letnikami i szmaciarzami... Dodam Ci jeszcze ,że Wschodnia już przygotowana do sprzedarzy na wylocie ...a kif- porobione pomiary geodetow - pochodz po przyległym lasku zobaczysz paliki...mierniczych...Ot co.. Zwirownia nieczynna ladowisko- rzepak przyciety jak z żelaza las zimą latałeś o pietruszkę ile zostało całych modeli...? Pozostało Betlejem ... A U JURKA NA ZAWODACH JAKI ZAWSZE JEST PRZYGOTOWANY I PRZYWIEZIONY NAM POD RYJ BIGOS ...chłopie ja tylko po tam jade .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Bałtyk to wieksza dziura a górek na pólnocy nie widzialem tylko dziury i to ledwie 100m.Ja do swojej dziur podjeżdzam pod samą krawedz a na zbiornik przyjdzie Ci targać "meble " na plecach jak wielblądowi i przyjdzie Ci po skosnych gorkach pazurkach biegać latac..nie daj Boże ewakuować model do kapieli za siatke - mogiła . W dziurach lata sie specyficznie trzeba się uczyć a na wale Wislnym masz tylko -1kierunek i mususz skamlać o pozwolenie. Ja mam do swoich dziur blisko i to sobie chwalę..przyjedz ocen..zapraszam wolę jezdzić na zawody do Jurka bo tam jest wszystko OK...bez proszenia o zapis miejscówki są fajnie wybrane i przygotowane panuje super atmosfera..nie ma problemow z sedziowaniem ...wszystko jest przygotowane z głową.A niech ci przypadnie latać w Krynicy i ladowanie na plazy w piasku wszystko upiaszczone dzieki ja nie musze . Latanie ma sprawiac przyjemnośc a nie za kare . Podsumuje Ci jeszcze legendarny klif w Mechelinkach ...raptem 100m z bidą latania a jaki karkolomny dojazd..jakie błoto dziury ladowisko nie zawsze przyciete bo nie ma chetnych szczególnie gości by dolozyli sie do sianokosow..U mnie w tej dziurze zbocze 2-km..masz taka miejscowke i dojazd po krawedz .. Zgubisz model wpadnie na kopalnie autkiem masz dojazd po zgube ..A na kilifie w Mechelinkach czeste przepychanki z letnikami i szmaciarzami... Dodam Ci jeszcze ,że Wschodnia już przygotowana do sprzedarzy na wylocie ...a kif- porobione pomiary geodetow - pochodz po przyległym lasku zobaczysz paliki...mierniczych...Ot co.. Zwirownia nieczynna ladowisko- rzepak przyciety jak z żelaza las zimą latałeś o pietruszkę ile zostało całych modeli...? Pozostało Betlejem ... A U JURKA NA ZAWODACH JAKI ZAWSZE JEST PRZYGOTOWANY I PRZYWIEZIONY NAM POD RYJ BIGOS ...chłopie ja tylko po tam jade .. Dobra Janek, jak to mówią STRACIŁEŚ OKAZJĘ, ŻEBY BYĆ CICHO. Wisi mi to, jaka tam jest twoja opinia, ale należy się sprostowanie czytającym którzy kiedykolwiek chcieliby zająć się modelami zboczowymi, bo reszta eFczyEfowców pęknie ze śmiechu ja przeczyta twoje kocopały. - warunki na północy i w mojej okolicy są najlepsze w Polsce to wiedzą wszyscy. Zarówno pod względem samych "górek" jak i wiatru - w zatoce się nie ląduje. Jakbyś jeździł na zawody, czego praktycznie nie robisz, to nauczyłbyś się tak lądować aby nie chodzić po wodzie, bo w końcu Jezusem nie jesteś - na wale wiślanym jest wiele kierunków, ale latamy na jednym, dlaczego to masz do przemyślenia. Nikogo nie musimy PROSIĆ ! - Krynica to fantastyczna lokalizacja na zawody (jedyny minus to odległość od samych Mechelinek), ale Ty o tym nie wiesz bo tam na zawodach nie latałeś. - klif jest posprzątany, wiadomo dzięki komu, ale mogłeś przyjechać i pomóc nie pier... była okazja. - żwirownia jest czynna i można latać, więc nie kłam ! Jak się lata przy minusowych temperaturach to wszędzie jest twardo. Ty o tym nie wiesz bo nie latasz. Podsumowując Janka poniosło, dużo jęczy, a mało lata. Zupełnie jak krowa ! Janek zostały 2 puchary na północy. Założę się, że Cię nie będzie bo to, bo tamto (jak zwykle). Jak przyjedziesz stawiam piwo. Potem jeszcze MP będziesz ? Wątpię. Taki to nasz Janek Zostaje Ci przyszły sezon ! Organizuj zawody w dziurze, na pewno przyjadę ze sprzętem i rozegramy. PS Bigos u Jurka dobry ! Tylko nie było okazji w tym roku skosztować. Atmosfera jest WSZĘDZIE DOBRA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Była fasolka w tym roku. Albo bigos. Nie pamietam już A dziury w ziemi są super A Janek to zawodnik jakich tez nam trzeba. Lata bez napinki i kiedy chce i gdzie chce. I fajnie ze przyjeżdża. Nawet na chwile. Jeszcze lepiej ze dużo lata na zboczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Ano Piotrze bigosu i fasolki nie pokosztowałeś u Jurka w ubiegłym roku bo sie wystraszyliscie wiatru,,,a i odległości ,że trzeba dojechac../ do mojej dziury blizej , U mnie byli w dziurze koledzy z południa trenowali..był nocował Rafał z żoną ...zawsze wszyskich miło widzę Ciebie również . W ubiegłym roku tyle miałes miejscówek i wiatru u siebie ,że odwołałeś zawody nie było terminu zastępczego a ja jestem stary i nie chce mi sie błądzić ,,,w tym roku chciałbym być na Twojej liscie startowej NR 1 przyjade pewniakiem a jak potrzebujesz do pomocy w zorganizowasniu zawodów przyjade dzien wsześniej...doprawimy bigos po "KRZYZACKU"...flaszkę " zabiorem" bo u nas tego dostatek Lubisz zawody na pólnocy nie dziwota masz blisko a ja Ci napiszę tak jaki organizator = takie zawody...byleś na Euroturze , widziales, doswiadczyłes .. listy startowe były zamykane potem otwierane dla kolegów z Austrii a bywało ,że organizator nie dopełnił formalnosci i zawody zostałe ..przepędzone ...super- wstyd na cały świat ...ja jestem za wygodny i stary by włazić po zbiornikach muszę wziąsc przyklad z Ciebie latać siedząc w fotelu i zabrać swojego sedziego na bazach by wygrać zawody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Ano Piotrze bigosu i fasolki nie pokosztowałeś u Jurka w ubiegłym roku bo sie wystraszyliscie wiatru,,,a i odległości ,że trzeba dojechac../ do mojej dziury blizej , U mnie byli w dziurze koledzy z południa trenowali..był nocował Rafał z żoną ...zawsze wszyskich miło widzę Ciebie również . W ubiegłym roku tyle miałes miejscówek i wiatru u siebie ,że odwołałeś zawody ,,,w tym roku chciałbym być na Twojej liscie startowej NR 1 przyjade pewniakiem a jak potrzebujesz do pomocy w zorganizowasniu zawodów przyjade dzien wsześniej...doprawimy bigos po "KRZYZACKU"...flaszkę zabiorem bo u nas tego dostatek Przestań BZDURY pleść. Za dużo gadasz, za mało latasz... PS Czekam z niecierpliwością na twoje zawody. Zawsze będzie ciekawie polatać w nowych miejscach... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Spoko Piotrek. Zrobimy zapewne gdzieś tam zawody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Spoko Piotrek. Zrobimy zapewne gdzieś tam zawody W Ciebie uwierzę, teraz kolej na Janka Jak to mówią od słów do czynów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Piotr pisz lepiej kiedy będziesz trenował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 W Ciebie uwierzę, teraz kolej na Janka Jak to mówią od słów do czynów ! Ja z Jankiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Dobra Janek, jak to mówią STRACIŁEŚ OKAZJĘ, ŻEBY BYĆ CICHO. Piotrek,nie każdy ma klapki na oczach typu F3F ... Życzę Ci abyś w takim wieku jak Janek był tak wyluzowany,miał tak fajne,rekreacyjne podejście do latania,był tak życzliwy . Promuj tak jak On miejscówki na forum,zapraszaj,lataj tak często,może zyskasz jakieś uznanie ... Po hu.j On ma organizować zawody,czego to jest wyznacznik ? co On musi udowadniać ? Po prostu nic nie musi ! a to że Jankowi chce się jeżdzić okazjonalnie po zawodach to tylko chwała mu za to i szacunek. Ty ćwicz,organizuj zawody ,mało z Ciebie utytułowany zawodnik,kiepsko rzucasz modele,za to w gadce szczególnie na forum mega mądry inaczej... Nie myl radości z latania z musem bycia zawodnikiem . Drażnisz takim czepialstwem o pierdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 A ja napiszę tak Piotr sroda w dziurze super warunki do latania ..przyjeżdzaj w e wtorek po pracy zabieraj kolegów / mam posłane 3 miejsca do spania reszta spiwór- podloga jak wojsku...zrobimy wieczor grilla łykniemy drinka środa od rana latanie....doświadczysz jaka to dziura...zapraszam pozdrawiam a na PBaltyku -cienizna raptem sobota zbiornik ciekawe czy sie odbeda zawody,,,https://www.windguru.cz/10114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi