modelpiotrek Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Cześć dzisiaj u nas zawody F3K które można obserwować z naszej kamerki live zapraszam !!! http://www.kamera.skrzydlaty-raciborz.pl/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Świetny pomysł. O której zaczyna się impreza? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 mniej więcej ma być tak 9:00 – Rejestracja zawodników 9:30 – Otwarcie zawodów.10:00-13:00 – Loty konkursowe.przerwa o 13.00 na posiłek (grochówka)13.30 -16:00 Loty konkursowe c.d.16:30 – Zakończenie zawodów. możliwe zmiany w programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Super sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 na starcie zgłosiło się 19 zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Fajny pomysł z tą relacją. Oby wam pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Jest coraz więcej słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 No i zakończenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Jakie są wyniki? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 na szybko seniorzy 1.Rafał Budzoń 2.Czarek Janas 3.Łukasz Dańczyszyn juniorzy 1.Eryk Halaburda 2.Mateusz Czerkies 3.Przemek Żurawski Dziękujemy wszystkim co wpadli do nas polatać i do zaś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 I oglądający byli... Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Pełne wyniki: Dziękuję za zaproszenie i gościnę. Jestem pod wielkim wrażeniem, że chcieliście sprosić tylu ludzi z całej Polski i udostępnić im swoje lotnisko, żeby sobie polatali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Czarek miło było Was poznać szkoda tylko że nie mogłem z Wami tam być myślę że jak wyeliminujemy parę błędów to w przyszłym roku możemy PP zorganizować, oczywiście jeśli będziecie chcieli do nas na niego wpaść pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ja gratuluję wszystkim organizatorom, uczestnikom i zwycięzcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Kwestia organizacji oficjalnych zawodów do Pucharu Polski w przyszłym sezonie polega już nie na zastanawianiu się "czy", tylko "kiedy" Jestem przekonany, że to będą fajne zawody, a frekwencja z pewnością będzie większa. Dwie obszerne galerie zdjęć z zawodów do obejrzenia pod linkami: https://bit.ly/raciborz-cup-2018 https://www.facebook.com/pg/skrzydlatyraciborz/photos/?tab=album&album_id=2049926241736418 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 No to teraz tylko musicie jakieś termin zaproponować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Pierwsze propozycje wysłałem już do Prezesa. Jestem przekonany, że ustalimy termin dogodny dla wszystkich. I mam nadzieję, że kolejne zawody będą dla Warszafki bardziej szczęśliwe, a przynajmniej mniej nieszczęśliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Co się stało Warszawce? Chodzi o miejsca czy jakaś spektakularna kraksa? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 W drugiej rundzie, biorąc zamach do kolejnego rzutu zahaczyłem końcówką skrzydła o swojego pomocnika. Jemu na szczęście nic się nie stało, ale w Snipe skrzydło połamane, a ja dostałem 100pkt. kary, przez które straciłem I miejsce. Natomiast Arek w ostatniej kolejce rzucając swojego Hero trafił w model przelatujący akurat nad jego głową. Zestrzeliwując wrogą maszynę, poważnie uszkodził także i swój szybowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi