Pit Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Witam. Czy ktoś może jest zorientowany gdzie w Europie można kupić te silniki? Jest bardzo mało informacji w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Ta firma już ponoć nie istnieje lub miała spore kłopoty z funkcjonowaniem, tak kiedyś wyczytałem w necie jak byłem zainteresowany. Gdzieś były jednostkowe sztuki silników do kupna z informacją braku dostępu części i gwarancji. Czy to obecnie prawda nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 30 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 To by wyjaśniało dlaczego jest tak mało informacji w necie. A szkoda bo to udane silniki i z niezłym jak na dwutakta brzmieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 No i bardzo lekkie w swoich klasach. Swego czasu długi czas był oferowany na allegro silnik Mintor 60 cm z rurą rezonansową i jakoś brak był chętnych. Być może zbyt egzotyczna marka i strach przed ewentualną dostępnością części to powodował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Piotrek odpuśc sobie ten silnik! Mialem Mintora 33. Kupiony nowy w Pradze. Dotarty dokladnie wg instrukcji, olej Motul, niezbyt forsowne latanie i.....po ok 8 litrach paliwa wytarl sie czop łożyska walu korbowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Ok. Dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi