AMC Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Dżizasss... ćwiczyłem dziś znowu lądowanie "do rąsi"... Fajtłapa ja, jak nie mogę tyłem tego zrobić... Kompleksów się nabawiłem. Bartek, jesteś niedobrym człowiekiem.
stema Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Dżizasss... ćwiczyłem dziś znowu lądowanie "do rąsi"... Fajtłapa ja, jak nie mogę tyłem tego zrobić... Kompleksów się nabawiłem. Bartek, jesteś niedobrym człowiekiem. Bartek jest O.K. Do uzyskania pełnego sukcesu w takim sporcie trzeba założyć czapkę daszkiem do tyłu. Warunek konieczny. Spróbuj.
AMC Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Bartek jest O.K. Do uzyskania pełnego sukcesu w takim sporcie trzeba założyć czapkę daszkiem do tyłu. Warunek konieczny. Spróbuj. Aaaaa... Widzisz, nie wiedziałem . To jakaś specjalna czapka musi być czy zwykła pospolita też zadziała ? Tam jeden gostek ma do przodu i też trafia... Czyste czary Stefan, pokaż mi jak Ty to robisz
Rekomendowane odpowiedzi