Bartek Piękoś Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Dżizasss... ćwiczyłem dziś znowu lądowanie "do rąsi"... Fajtłapa ja, jak nie mogę tyłem tego zrobić... Kompleksów się nabawiłem. Bartek, jesteś niedobrym człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Dżizasss... ćwiczyłem dziś znowu lądowanie "do rąsi"... Fajtłapa ja, jak nie mogę tyłem tego zrobić... Kompleksów się nabawiłem. Bartek, jesteś niedobrym człowiekiem. Bartek jest O.K. Do uzyskania pełnego sukcesu w takim sporcie trzeba założyć czapkę daszkiem do tyłu. Warunek konieczny. Spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Bartek jest O.K. Do uzyskania pełnego sukcesu w takim sporcie trzeba założyć czapkę daszkiem do tyłu. Warunek konieczny. Spróbuj. Aaaaa... Widzisz, nie wiedziałem . To jakaś specjalna czapka musi być czy zwykła pospolita też zadziała ? Tam jeden gostek ma do przodu i też trafia... Czyste czary Stefan, pokaż mi jak Ty to robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi