janegab Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 super dojazd ...lądowisko// drzewka kilka malenkich czeresinek do kasacji z "buta".. ta długa krawedz to wschod z polnocna odchylką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 super latanko..tam nigdy nie ma odchyłki chyba po lotach w barze.. to kopalniane saphary....taki kurz prosto w krawedz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Janek bez odchyłki nie nauczysz się dobrze latać F3F ............. racja Kamilu..ale zawsze wybiera sie tą korzystniejszą krawedz...zwlaszcza jak modele nie oblatane..ale zejscie na dól wyrobiska jest mozna autem zjechac Patrzę się na latanie w Marze ...sobota-niedziela te z dobra i dostepna bo wolne od pracy...moze bym sie skusil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiekjan Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Cześć Jakie tam kierunki wchodzą w grę? Może bym się skusił w sobotę bo to chyba najbliższe dla mnie zbocze z Poznania? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Cześć Jakie tam kierunki wchodzą w grę? Może bym się skusił w sobotę - i niedziela jeszcze lepsza na południowy kierunek....jedz na Sompolno..potem na Radziejów / do Wierzbinka...../ kopalnie zobaczysz z daleka z drogi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 . Z resztą to był czas gdy F3F latało się praktycznie tylko na południu . O ciekawe stwierdzenie Kamyk Poopowiadaj jak to bywało w tamtych czasach ? Gdzie się latało, kto był liderem, jakie modele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Cześć Jakie tam kierunki wchodzą w grę? Może bym się skusił w sobotę bo to chyba najbliższe dla mnie zbocze z Poznania? Sent from my iPhone using Tapatalk wsiadz na rower objedz okloice a zobaczysz ile miejscowek....żwirownie - besiongi/ nasypy kolejowe po poznansku.-..haldy śmieci -gorki dolinki otworz oczy...i GO...najlepiej narzekać ja mam miejscowek duzo ale lata sie tak gdzie sa zawody...sobota - niedziela Marzy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Masz Rafał trochę historii http://www.orlik.sacz.pl/modelarstwo.php#wyniki 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiekjan Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Dzięki! Miło się zobaczyć ponad 20 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Fajne wspomnienia Marcin .Sporo znajomych nazwisk i kawał fajnej historii Janek nie obijesz nas za te nostalgie w Twoim temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Masz Rafał trochę historii http://www.orlik.sacz.pl/modelarstwo.php#wyniki Tegoborze...jak jadę zimą do kRynicy na narty zawsze robie siku za płotem u proboszcza w Tegoborzu ...a kiedyś widzialem jak latali na tej petli ...fajnie u Koseckiego..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Dziadku a ja w tym czasie latałem F3J .-) Pamiętam jeszcze wczesniej jak koledzy z trójmiasta latali f3f na kaszubach. Podstawiany był autobus i wszyyscy jechali autobusem na miejsce startów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi