ahaweto Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Czy warto jechać ? Może koledzy z Poznania i okolic już byli i podzielą się wrażeniami. Makiety kolejowe, chociaż piękne już mi się opatrzyły.
robert.pilot Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Witam. Byłem parę razy i mam mieszane uczucia, za każdym razem myślę sobie że za rok będzie lepiej... Makiety kolejek co roku te same... czasami pojawiają się wystawcy z narzędziami modelarskimi, zawsze można pogrzebać w towarze i coś wybrać. Jak dla mnie raz na dwa lata można pojechać. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
ahaweto Opublikowano 30 Października 2018 Autor Opublikowano 30 Października 2018 Pojechałem z ciekawości. Makiety kolejowe piękne. Świat i historia Polski z klocków Lego piękne i tylko jeden sklep modelarski z artykułami RC. Modele.Sklep. Ceny targowe -15% okazje były kuszące. Ale za to Auto Retro Show wynagrodziło czas spędzony na MTP za 23pln/od osoby. Tutaj było na co popatrzeć
robert.pilot Opublikowano 30 Października 2018 Opublikowano 30 Października 2018 Kurcze... Szkoda, że nie pojechałem...
Rekomendowane odpowiedzi