ahaweto Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Czy warto jechać ? Może koledzy z Poznania i okolic już byli i podzielą się wrażeniami. Makiety kolejowe, chociaż piękne już mi się opatrzyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Witam. Byłem parę razy i mam mieszane uczucia, za każdym razem myślę sobie że za rok będzie lepiej... Makiety kolejek co roku te same... czasami pojawiają się wystawcy z narzędziami modelarskimi, zawsze można pogrzebać w towarze i coś wybrać. Jak dla mnie raz na dwa lata można pojechać. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Pojechałem z ciekawości. Makiety kolejowe piękne. Świat i historia Polski z klocków Lego piękne i tylko jeden sklep modelarski z artykułami RC. Modele.Sklep. Ceny targowe -15% okazje były kuszące. Ale za to Auto Retro Show wynagrodziło czas spędzony na MTP za 23pln/od osoby. Tutaj było na co popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Kurcze... Szkoda, że nie pojechałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi