ahaweto Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Czy warto jechać ? Może koledzy z Poznania i okolic już byli i podzielą się wrażeniami. Makiety kolejowe, chociaż piękne już mi się opatrzyły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert.pilot Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Witam. Byłem parę razy i mam mieszane uczucia, za każdym razem myślę sobie że za rok będzie lepiej... Makiety kolejek co roku te same... czasami pojawiają się wystawcy z narzędziami modelarskimi, zawsze można pogrzebać w towarze i coś wybrać. Jak dla mnie raz na dwa lata można pojechać. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaweto Posted October 30, 2018 Author Share Posted October 30, 2018 Pojechałem z ciekawości. Makiety kolejowe piękne. Świat i historia Polski z klocków Lego piękne i tylko jeden sklep modelarski z artykułami RC. Modele.Sklep. Ceny targowe -15% okazje były kuszące. Ale za to Auto Retro Show wynagrodziło czas spędzony na MTP za 23pln/od osoby. Tutaj było na co popatrzeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert.pilot Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Kurcze... Szkoda, że nie pojechałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts