JarekF Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Objaśnij jeszcze co znaczy - " Weś " ? Bo to chyba lepszy dowcip od tego co napisałeś powyżej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Tak to jest jak laptop na którym piszę jest więcej w reklamacji niż w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Piotrp_de, od razu mi się przypomniało : Rio De Świebodzinerio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 a nie Świebodzinejro? może są 2 wersje :mrgreen: Wycieczka. Jąkała zagaduje do laski: - P-p-p-przepraszam, cz-cz-czy p-p-p-pani s-s-się p-p-p-puszcza //Plaskacz w ryj// -...b-b-b-białowieska p-p-p-podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Przychodzi flegmatyk do "Warsu". - Poproszę szklankę wody... Dostał, zabrał ją i wyszedł. Wraca po chwili. - Poproszę szklankę wody... Dostał, zabrał wyszedł. I tak z siedem razy. W końcu facet w "Warsie" nie wytrzymał. - Panie, na co panu tyle szklanek wody? - Trzeci wagon się pali... Flegmatyk zatrudnił się w ZOO. Niestety uciekły mu zwierzęta z klatki, konkretnie żółwie. Staje na dywaniku u dyrektora. - Co ma pan na swoją obronę? - Panie dyrektorze, to był naprawdę moment... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 5 Chinese, Chu, Bu, Fu, Hu and Su decided to immigrate to the US. In order to get a visa, they had to adapt their names to American standards. Chu became Chuck, Bu became Buck, Hu became Huck. Fu and Su decided to stay in China. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Wczorajszej nocy zatrzymała mnie policja. Policjant zapytał: - Czy w pańskim samochodzie znajduje się cokolwiek, co w nim być nie powinno? Odpowiedziałem: - Tak, panie władzo, moja żona. Przepraszam, wiem, że powinna być w kuchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 to w takim razie coś podobnego: "kobieta została potrącona przez samochód (...) ...i tu rodzi się pytanie: CO SAMOCHÓD ROBIŁ W KUCHNI?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nowa kombinacja norweska - narty plus inhalator! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Co jest czerwone i źle robi na zęby? cegła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Kolega mi przed chwila napisał : Rozmawia dwóch Amerykanów: - Wiesz co? Ja zupełnie nie rozumiem psychologii Polaków. - Tam psychologii. Ja nie rozumiem ich fizjologii. - A czego ty nie rozumiesz ich fizjologii? - No na przykład będąc w Polsce zimą, słyszałem jak matka mówiła do syna: "Jasiek załóż, do chu*a, czapkę, bo uszy odmrozisz! W pewnej jednostce wojskowej szef wyszkolenia wprowadził urozmaicenie ćwiczeń strzeleckich, polegające na strzelaniu do baloników wypełnionych wodorem. Widać od razu, kiedy cel trafiony, szereg innych zalet, ogólnie się spodobało. Z czasem zaczęto stosować prezerwatywy, bo jak raz były tańsze. I tak, pewnego dnia, młody porucznik Rżewski został wysłany do apteki po zakup akcesoriów szkoleniowych. Wchodzi do apteki, młoda aptekarka pyta go: - Czym mogę służyć, panie oficerze? - Poproszę całą skrzynkę prezerwatyw. Aptekarka spłoniła się i zawstydzona pyta: - Całą skrzynkę?! Panie oficerze, na cóż panu aż tyle? Porucznik Rżewski uczciwie odpowiedział: - Ćwiczyć trzeba... I tak zaczęły krążyć plotki o poruczniku Rżewskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Czym się różnią: pranie od komputera ??? Inaczej się wieszają :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Polska Wkładamy do paczki 12 prezerwatyw bo w was wierzymy! Anglia Wkładamy do paczki 12 prezerwatyw, żebyście nie musieli przez najbliższy rok martwić się o antykoncepcję. Chiny Wkładamy do paczki 12 prezerwatyw, proszę załóżcie choc jedną!! Indie Wkładamy do paczki 12 prezerwatyw - niech każde z waszych dzieci ma swój balonik ! Hiszpania Szanowne Panie. Wkładamy do paczki 12 prezerwatyw żeby starczyło dla każdego waszego partnera dzisiaj USA Wkładamy do paczki 12 prezerwatyw, może choć jedną założycie prawidłowo... Tajlandia Wkładamy do paczki 12 prezerwatyw - pojemność kazdej wynosi około 50 gramów. Przed połknięciem zawiązać na supeł. Watykan Wkładamy do paczki 12 prezerwatyw. Żebyście uniknęli skandalu. Japonia wyrzucamy z paczki 12 prezerwatyw - wszystkie spadają Toruń edyszyn: To nie jest 12 małych berecików z antenką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Wiesz, czym się różni lotnictwo od Marynarki Wojennej? Jeżeli dwa okręty idą na kursach zbieżnych i wiadomo jest, że za dwa tygodnie się zderzą, to już NIC nie da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dwaj piloci wybrali się polatać AN-2. Wreszcie podchodzą do lądowania... Nagle w oczach pilota pojawia się panika: - Nie widzę kontrolki wypuszczania podwozia! - Podwozie wypuszczono z resztą samolotu w 1956 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jasiu chodził do szkoły bardzo brudny, więc jego nauczyciel napisał: - Jasiu śmierdzi, Jasia trzeba umyć. Następnego dnia ojciec napisał w dzienniczku: - Jasiu nie jest do wąchania, Jasia trzeba uczyć. Podchodzi Jasio do księdza i mówi: -Opowiem księdzu kawał-Przychodzi pani do kościoła i mówi - zdrowaś mario łaski pełna pan z tobą-Zna ksiądz to ?? -Nie znam -Ale wstyd-ksiądz paciorka nie zna. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Nie tylko piloci zaliczają wpadki... :wink: Choć pilotów są zabawniejsze. http://www.youtube.com/watch?v=ShRrzoy5_sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 madrian, Dobre z tym okrętem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ten filmik z samolotem to fotomontaż, ale fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.