Wojtan Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Witam. Moja drukarka już się nie może doczekać.... https://www.print-beat.com/index.php/produkt/pzl-p-11-printable-airplane-rc-model/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 To jakaś oferta czy przechwałki ,bo nie kumam bazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Powstaje drugi obok 3DLabPrinta czeski sklep z modelami do druku. Na razie kończą opracowywać P11, następne modele będą się pojawiać. Poprawiłem linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Dziwne....... chłopaki z 3Dlabprint już mają jako normalna oferta sprzedaży na swojej stronie. Wrzuciłem linka na Giełda. Cyli łod kogoś te pliki kup[ili z prawem dystrybucyi. No to dobranoc.. :-) Pioter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Mają, podobnie jak kilka innych modeli, których nie wymyślili a udostępniają do sprzedaży. Widocznie taka kooperacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Dokładnie tak. 3DLab Print ma już "wyrobiona markę" - po prostu każdy projektant teoretycznie może się z nimi dogadać aby umieścić swój projekt w ich sklepie. Po spełnieniu jakiś norm jakości. Oczywiście za odpowiedni procent od sprzedaży. To w sumie tylko bity danych. Co za różnica czy sprzedasz 10 czy 100 skoro nic nie trzeba produkować, a kasa sama płynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Niby nie trzeba produkować, ale trzeba to wymyślić, narysować i przetestować. To też się samo nie robi, tylko kosztuje konkretną ilość czasu i prototypów. Goście z Print Beatu pracowali nad tym grubo ponad rok, zajawka była na ich profilu na facebooku już dawno temu. I trzeba im przyznać - przyłożyli się do tego. Wiem, bo już drukuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Nikt nie neguje ilości pracy. Wiem bo sam projektuję mojego F8F Bearcat (od kilkunastu miesięcy). Raczej chodzi mi o to ze jak raz to zrobisz to zależy Ci aby było dostępne w jak największej liczbie miejsc. NA Print Beat może ktoś wejdzie może nie. Na 3DLabPrint już raczej tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Ja chętnie zapłaciłbym za dobre plany Karasia pod laser, przeszukiwałem niedawno i znalazłem niedokończony wątek sprzed kilku lat, ktoś zaczynał to rozrysowywać i niestety - temat utknął w martwym punkcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Pod laser? To chyba nie ten temat pod d3 druk skończył projekt Adam. Pliki są na forum rcclub.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Znalazłem temat, ale też się urwał jakieś półtora roku temu, i nie widać tam efektu końcowego ani plików.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Znalazłem temat, ale też się urwał jakieś półtora roku temu, i nie widać tam efektu końcowego ani plików..Bo ciężko wyszedł. Trochę zapał opadł. Z dziesięć razy się do niego zabierałem. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 To może się przyjrzysz od nowa? Popatrz ile przybyło materiału porównawczego Przejrzysz sobie zdjęcia struktur na 3DLabie i może znajdziesz nowe spojrzenie na temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Pewnie tak. Niestety musi poczekać mam kilka zobowiązań na drukarce. No ale może nie zaśmiecajmy wątku. Kiedyś Karasia ujawnię i tu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Gdybyś potrzebował mocy przerobowej na drukarce na prototypy, to moja CR-10 nie ma stuprocentowego obłożenia Wątek jest o drukowanych polskich samolotach, więc nie uważam tego za zaśmiecanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi