winiol8 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Dzień dobry, Jestem na forum od niedawna. Tak jak inni też chciałem się pochwalić swoim kombatem (nie pierwszym zresztą). Jest to jedenastka z cyber. Niestety w Poznaniu nie mam możliwości sprawdzić się w boju, więc na razie zataczam na niebie kółka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Hm - to jakoś kiepsko szukałeś w Poznaniu. W tym roku odbyła się już druga bitwa o Poznań: http://www.bitwaopoznan.pl/ Polecam kontakt z Maćkiem Wnukiem email: xtreme na o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiol8 Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 O Bitwie o Poznań oczywiście słyszałem, niestety nie mogłem przyjechać wtedy na lotnisko. Ale dziękuję za namiary do Macieja Wnuka, może w końcu znajdę kogoś, kto będzie skory do walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ładna pzlka, też mam taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Jak wagowo wychodzi do lotu (przy jakim pakiecie lipol)? EPP mozna malowc spray'ami nitro? Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Adam ,szykuj się na zawody mikołajkowe we Wrocławiu.Na razie są w fazie organizacji ,trzeba śledzic forum będą szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiol8 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Waga modelu gotowego do lotu wynosi 335g z pakietem 1350, który sam waży 120g. EPP można malować wszystkim co ma się pod ręką. Ja malowałem sprayami z kastoramy za 8zł i humbrolami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipowicz Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam ! To mój pierwszy post na tym forum Winiol8: w Poznaniu nikt nie lata combatami z EPP ? (dobry żart) . Kiedy była ładna pogoda codziennie byłem na lotnisku (Ligowiec) z moim combatem. Razem z 2 kolegami walczyliśmy z tasiemkami . W nastepnym sezonie możemy powalczyć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiol8 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Jak we werześniu zapytałem na forum czy lata ktoś combatami esa w Poznaniu odzewu nie było żadnego, a na Ligowcu ostatni raz latałem modelem 10 lat temu bo "lotniska polowe" znalazłem bliżej miejsca zamieszkania. Ale jak będzie ktoś latał i walczył to i na Ligowiec podjadę. Dlaczego mamy latać dopiero w przyszłym sezonie a nie teraz jesienią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipowicz Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Dlatego że obecnie mam odbiornik w hurricanie 550 (latam na dx6i) i dopiero będę zamawiał nowe odbiorniki :mrgreen: a combatem latalem na Sanwie RD8000 ale ją sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikar Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam Wszystkich (to mój debiut na Forum) i pozdrawiam w 105 rocznicę pierwszego lotu braci Wright w Kitty Hawk. Tak się składa, że są to również moje urodziny i to "okrągłe"... (Te dwa powyższe fakty, chyba tłumaczą trochę moją obecność w tym miejscu.) Szczególnie pozdrawiam autora tego wątku Adama (Winiol8), z którym widujemy się bardzo często - prawie codziennie (służbowo). Od kilku miesięcy próbujemy wspólnie polatać i jakoś nam się nie udaje. Umawialiśmy się już wielokrotnie, nawet jeździliśmy wspólnie na lotnisko, ale zawsze albo ulewa, albo bardzo silny wiatr niweczył nasze plany. W ubiegłym tygodniu latałem na Ligowcu moim Kawasaki ESA, ale wtedy Adam nie mógł ruszyć się z Poznania. Myślę, że w okresie świątecznym w końcu nam się uda (chociaż zbliża się sesja i znowu może brakować czasu). Tak to jest z tym "kombaceniem"(w Poznaniu)... Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.