Jarek1925 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Cześć, Posiadam nadajnik VTX o mocy 25mW. Ma on pracować w samochodzie. Czy wystarczy mu chłodzenie z powietrza wokół czy potrzeby jest wentylator? Samochód będzie raczej powolny więc powiewu powietrza nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwarc Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Cześć, Posiadam nadajnik VTX o mocy 25mW. Ma on pracować w samochodzie. Czy wystarczy mu chłodzenie z powietrza wokół czy potrzeby jest wentylator? Samochód będzie raczej powolny więc powiewu powietrza nie będzie. Mam nadajnik 25mW do retransmisji dość szczelnie zamknięty w puszcze instalacyjnej wraz z elementami które dodatkowo podnoszą temperaturę (Bec 12V Bec 5V odb 1.2GHz), i nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 W swoim byłym dronie miałem nadajnik o mocy 125mW który był zamknięty fabrycznie w pastikowej obudowie i nic się nigdy nie stało. Wiec nie ma czego się bać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ok. Dzięki za odpowiedzi. Myślałem czy plątać kable na pakę i dawać wentylator czy wystarczy pod deską rozdzielczą zapakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi