Dreamnord Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam Witam wszystkich użytkowników forum. Cieszę się że mogłem do Was dołączyć. Zajarałem się dronami, latam obecnie Mavickiem 2 Zoom od DJI który jest jak dotąd najlepszym bezzałogowym statkiem powietrznym którym latałem. Obecnie mieszkam w Oslo w Norwegii i mogę kręcić dla Was fajne filmiki z nad fiordów oraz wrzucać je tutaj na forum. Od niedawna postanowiłem zostać, ale tak w cudzysłowie <Youtuberem> i otworzyłem swój kanał Dreamnord, żebym mógł podzielić moimi spostrzeżeniami z innymi. Jestem otwarty na krytykę oraz jej świadomy, bo to co tam robię, a raczej jestem w stanie zrobić z obróbką moich filmików, z moimi pełzającymi jeszcze umiejętnościami woła o łaskę do nieba )), ale sprawia mi to przyjemność i będę próbował dalej, nie od razu Amerykę zbudowo , a filmiki nakręcone dronem same w sobie mają już swój urok, bo dają nam nową perspektywę spojrzenia na otaczające nas na co dzień rzeczy. Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich Marcin M P.S dla zainteresowanych moje wypociny, jak narazie sam unboxing mavica 2 zoom, ale jestem w trakcie nowych nagrań https://www.youtube.com/channel/UCFsIg_ldm1xZ8x14GgHUQ2w?view_as=subscriber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Marcin, proszę określić precyzyjniej miejsce skąd pochodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi