Dreamnord Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Witam Witam wszystkich użytkowników forum. Cieszę się że mogłem do Was dołączyć. Zajarałem się dronami, latam obecnie Mavickiem 2 Zoom od DJI który jest jak dotąd najlepszym bezzałogowym statkiem powietrznym którym latałem. Obecnie mieszkam w Oslo w Norwegii i mogę kręcić dla Was fajne filmiki z nad fiordów oraz wrzucać je tutaj na forum. Od niedawna postanowiłem zostać, ale tak w cudzysłowie <Youtuberem> i otworzyłem swój kanał Dreamnord, żebym mógł podzielić moimi spostrzeżeniami z innymi. Jestem otwarty na krytykę oraz jej świadomy, bo to co tam robię, a raczej jestem w stanie zrobić z obróbką moich filmików, z moimi pełzającymi jeszcze umiejętnościami woła o łaskę do nieba )), ale sprawia mi to przyjemność i będę próbował dalej, nie od razu Amerykę zbudowo , a filmiki nakręcone dronem same w sobie mają już swój urok, bo dają nam nową perspektywę spojrzenia na otaczające nas na co dzień rzeczy. Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich Marcin M P.S dla zainteresowanych moje wypociny, jak narazie sam unboxing mavica 2 zoom, ale jestem w trakcie nowych nagrań https://www.youtube.com/channel/UCFsIg_ldm1xZ8x14GgHUQ2w?view_as=subscriber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Marcin, proszę określić precyzyjniej miejsce skąd pochodzisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts