magneto1 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 witam Mammutha. Nie wiem czy wymiana popychaczy cos pomoze dlugosc 40 cm,przelotki odpadaja chyba ze rozkleic model ,ciezki dostep zeby cokolwiek zdzalac , a gdyby wzmocnic je na dlugosci podklejajac pret weglowy? regulator nie wiadomo co to jest ,niestety czarka koszulka i zero oznaczen tak ze pewnie nowy aparatura standartod gotowca twistera cp2 6 ch.nie wiem jak wstawic fotke ,bo bym zalaczyl. niestety ciagle leje i teraz jeszcze pada od 2 dni, bo moze jakis maly oblocik by byl na tym co jest w orginale ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto1 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 na orginalnym aku jestoznaczenie Ni-MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto1 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 o wstawianiu fotek juz doczytalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ktore popychacze Ci sie wyginaja? Jesli te w skrzydlach ktore widac na fotkach na tasmie to wkleic. Jesli w kadlubie to najlepiej fotke zrob. ps. nie pisz posta pod postem tylko edytuj tego ostatniego (gorny prawy rog jest przycisk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu_grudziądz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 hej, kurcze, mój mikołaj też mnie obdarzył modelem z all, tyle że F4U, nawet udało mi się wznieść ;-) naturalnie zaraz potem się rozbiłem ;-) poszła obudowa przekładni i wał, wszystko posklejałem i jestem gotowy do dalszych upadków, no i tu mam pytanie, czy założyć piastę z innym mocowaniem śmigła niż przykręcane( mam nadzieje że to ograniczy ilość połamanych śmigieł)? czy kupić tą przekładnie , czy na przykład kupić bezszczotkowca i rega ( no i pewnie nowe aku) zamiast naprawiać ten cudowny chiński wyrób:) no i czy to wogóle lata? pozdrawiam. Krzysztof. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 To drugie rozwiązanie będzie lepsze + propsawer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.