M.Ch. Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 https://www.morele.net/powerbank-g-force-ladowarka-g-force-g8-duo-1400w-3ec1020-1746994/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 O, Michał dobry chłopak dzieli się dobrym linkiem Rewelacyjna ładowarka! Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Skad wiesz , ze rewelacyjna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Kolega ma od ponad roku, ja również jestem użytkownikiem tego modelu. Intuicyjne menu, mocna, solidna. Stosunek cena / jakość - dla mnie też rewelacja. http://www.gforce-hobby.jp/manual_pdf-en/G8duo-manual-EN.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 A mi to wygląda na link sponsorowany. Brak zdjęć, brak opisu ale kupujący jest;) No ale ja jestem stary i głupi i nie znam się na tych internetach.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Sam kupiłem w ciut lepszej cenie. Ta ładowarka to zazwyczaj 500 PLN. Morele.net to grupa kilku sklepów w PL, ofertę mają szeroką, ale modelarskich akcentów się nie spodziewałem. Stąd pewnie brak zdjęcia i błędy w opisie. Oczywiście interpretacje każdy może mieć dowolne. Ja miałem dobre intencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Skad wiesz , ze rewelacyjna ? Od Ciebie, a mam już 2 sztuki A mi to wygląda na link sponsorowany. Brak zdjęć, brak opisu ale kupujący jest;) No ale ja jestem stary i głupi i nie znam się na tych internetach. ) Mógłbym strzelić fotkę dwóch moich, ale mi się nie chce tłuc i budzić dziecka. Wierz w co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Widocznie tym razom poniosło mnie za daleko. Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Spoko, w każdym razie oferta jest zacna - ja swoje kupiłem za 473,00zł i 513,00zł (wliczone wysyłki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slekar Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Też użytkuję tę ładowarkę i nie mogę o niej złego słowa powiedzieć.....Dwa kanały wydolne wentylatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi