Sknera771 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Znalazłem dzisiaj Phoenixa Evo 2600 w bardzo przystępnej cenie (293zł). Nie wiem czy gdzieś można dorwać go taniej.https://www.domenasportowa.pl/product-pol-198861-Elektroszybowiec-Volantex-RC-Phoenix-Evolution-1600mm-2600mm-KIT-742-5-742-5-KIT.html Co prawda sklep nie związany z modelarstwem lecz produkt to produkt, darmowa wysyłka i możliwość zwrotu w ciągu 120dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 No nie wiem ??? Jak mi się pojawia komunkat ze strony sklepu "ten produkt kupiło w ostatnich 24 h 55 osób to jakaś lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fordson Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Teraz jest 87 osób , pokusa duża , ryzyko też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fordson Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 No i zamówiłem , odbiór osobisty za dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Cześć daj znać jak dojdzie phoenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sknera771 Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Phoenix doszedl i wszystko jest okejka niczego nie brakuje i jest paragon Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi