robertus Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Miałem podobnie z zegarkiem z aliexpress. Chcieli, żebym naprawił na miejscu a oni oddadza kasę, ale okazało się, że naprawa przekracza wartośc zegarka to przysłali drugi sprawny. Z Banggod nie miałem problemów. Ostatnio zgubili mi model F-35 to przysłali nowy. Kiedys odbiornik był zepsuty, przysłali sprawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 12 godzin temu, robertus napisał: Miałem podobnie z zegarkiem z aliexpress. Chcieli, żebym naprawił na miejscu a oni oddadza kasę, ale okazało się, że naprawa przekracza wartośc zegarka to przysłali drugi sprawny. Z Banggod nie miałem problemów. Ostatnio zgubili mi model F-35 to przysłali nowy. Kiedys odbiornik był zepsuty, przysłali sprawny. W moim przypadku nie proponowali zwrotu i odmówili przysłania drugiego... Od jakiegoś roku a miałem 3 reklamacje, zrobili się "trudniejsi" w pozytywnym załatwieniu sprawy. Ale to i tak sto poziomów wyżej jak Aliexpress, zamówiłem towar, dostałem zupełnie, co innego po miesiącu dyskusji o co mi chodzi, odpuściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Pewnie Ameryki nie odkryję, ale na aliexpress kupuję tak jak na allegro. Tylko od sklepów z dobrą opinią i pozytywami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi