robertus Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 Miałem podobnie z zegarkiem z aliexpress. Chcieli, żebym naprawił na miejscu a oni oddadza kasę, ale okazało się, że naprawa przekracza wartośc zegarka to przysłali drugi sprawny. Z Banggod nie miałem problemów. Ostatnio zgubili mi model F-35 to przysłali nowy. Kiedys odbiornik był zepsuty, przysłali sprawny.
kulfon250 Opublikowano 12 Lipca 2020 Opublikowano 12 Lipca 2020 12 godzin temu, robertus napisał: Miałem podobnie z zegarkiem z aliexpress. Chcieli, żebym naprawił na miejscu a oni oddadza kasę, ale okazało się, że naprawa przekracza wartośc zegarka to przysłali drugi sprawny. Z Banggod nie miałem problemów. Ostatnio zgubili mi model F-35 to przysłali nowy. Kiedys odbiornik był zepsuty, przysłali sprawny. W moim przypadku nie proponowali zwrotu i odmówili przysłania drugiego... Od jakiegoś roku a miałem 3 reklamacje, zrobili się "trudniejsi" w pozytywnym załatwieniu sprawy. Ale to i tak sto poziomów wyżej jak Aliexpress, zamówiłem towar, dostałem zupełnie, co innego po miesiącu dyskusji o co mi chodzi, odpuściłem.
robertus Opublikowano 12 Lipca 2020 Opublikowano 12 Lipca 2020 Pewnie Ameryki nie odkryję, ale na aliexpress kupuję tak jak na allegro. Tylko od sklepów z dobrą opinią i pozytywami.
Rekomendowane odpowiedzi