Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam kolegów na zawody z cyklu Puchar Polski F3F. Wszyscy będą mile widziani - czy jako uczestnicy czy jako widzowie.

Każdy wystartować może, każdy pomoc i podpowiedz uzyska. Czy odnośnie latania czy to programowania aparatury.

Więcej zawodów w tym roku nie będę organizował. Więc to ostatnie szansa dla kolegów z Dolnego Śląska i nie tylko :)

Biuletyn nr 1:

Puchar Wrocławia B1_F3F_2019.pdf

Opublikowano

zarejestrowałem się ale „od wieków” nie brałem udziału w zawodach. Jak zdobyć licencje FAI? Chodzi o licencja z polskiego aeroklubu po prostu czy coś innego?

Pozdrawiam

Janusz Kwiek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No trudno, Puchar Odry sie nie odbył to zapraszam Was tym serdeczniej na Puchar Wrocławia. I proszę trzymajcie kciuki mocno!

Na razie na liście jest 18tu zawodników. Zapraszam serdecznie!

Opublikowano

Prognozy na puchar Wrocłwia zmieniają sie od śniezycy do +17 stopni. W zależności od iteracji i modelu :D Poczekamy.

Kto nie płacił niech wpłaca. Bo już czas

Tym razem dałem więcej na tace :)

Opublikowano

Mam nieodparte wrażenie, że i jedne i drugie zawody powinny być albo tydzień wcześniej, albo tydzień później :D

Dziś na jednym ze zboczy latało się bardzo szybko z wagą modelu większą niż 3kg. 3kg to było zdecydowanie za mało :)

Opublikowano

Wieje dziś, wieje we wtorek, za tydzien tez ma ponoć wiać - a jak mają być zawody to nie wieje. I nic z tego latania nie będzie

Widać jestem pechowym organizatorem zajęć z PP, jeśli chodzi o trafienie z wyprzedzeniem w termin z pogodą  - następca o szczęśliwej ręce jest poszukiwany :D

Opublikowano

To nie pech...

To kara za to co dzieje się w f3f-ie.

Kłócicie się to nie latacie... będzie zgoda to powieje :D

Cholera, miałem taką ochotę na trochę adrenaliny ;) .

Opublikowano

To nie pech...

To kara za to dzieje się w f3f-ie.

Kłócicie się to nie latacie... będzie zgoda to powieje :D

Cholera, miałem taką ochotę na trochę adrenaliny ;) .

Qrcze to jak zinterpretować odbycie się zawodów F3F zeszłym tygodniu w Starogrodzie?

Adrenalina też była  ;)

Opublikowano

adrenalina by była. Dolece czy spadnę ;) z akcentem na spadnę :D

Hehe, kara boska. To prawie jak jakaś plaga biblijna. A zapewne jasny grom wprost od Zeusa strzeli w łeb największego łgarza :D

Qrcze to jak zinterpretować odbycie się zawodów F3F zeszłym tygodniu w Starogrodzie?

Adrenalina też była ;)

Adrenalinę trzeba było sobie generować samodzielnie latając jak najbliżej drzew :) bo warunki nudne były, choć zdecydowanie lepsze niż u mnie :D
Opublikowano
006.jpg

003.jpg   pi,eknie  powiewa wschód ...wybrałem  się  na   latanko  ale    brak  dojazdu...można  było  dojśc  ale  "górniki"  z  lądowiska  /  powycinałem  resztki  sadu/   zebrali  humus  z  piekną  trawką     pozostało  klepisko   ...szkoda mi  było mebli   i  zabrałem  się  do  gotowania  szybkowarem  bigosu   -   pyszny   ale  tak  wyglada  chałupa... :lol:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.