cZyNo Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Zapraszam kolegów na zawody z cyklu Puchar Polski F3F. Wszyscy będą mile widziani - czy jako uczestnicy czy jako widzowie. Każdy wystartować może, każdy pomoc i podpowiedz uzyska. Czy odnośnie latania czy to programowania aparatury. Więcej zawodów w tym roku nie będę organizował. Więc to ostatnie szansa dla kolegów z Dolnego Śląska i nie tylko Biuletyn nr 1: Puchar Wrocławia B1_F3F_2019.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiekjan Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 zarejestrowałem się ale „od wieków” nie brałem udziału w zawodach. Jak zdobyć licencje FAI? Chodzi o licencja z polskiego aeroklubu po prostu czy coś innego? Pozdrawiam Janusz Kwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Super! Bardzo się cieszę! Trzeba sie zapisać do stowarzyszenia lub Aerkolubu lokalnego. Tu najczęściej decyduje przywiązanie lokalne lub cena. Jeśli cena ma decydować to aeroklub/stowarzyszenie wcale nie musi być z najbliższej okolicy Resztę załatwiasz tu: https://www.aeroklub-polski.pl/licencje/licencje-sportowe/# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 No trudno, Puchar Odry sie nie odbył to zapraszam Was tym serdeczniej na Puchar Wrocławia. I proszę trzymajcie kciuki mocno! Na razie na liście jest 18tu zawodników. Zapraszam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Prognozy na puchar Wrocłwia zmieniają sie od śniezycy do +17 stopni. W zależności od iteracji i modelu Poczekamy. Kto nie płacił niech wpłaca. Bo już czas Tym razem dałem więcej na tace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 I załączam Biuletyn nr 2. Puchar Wrocławia B2_F3F_2019.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Mam nieodparte wrażenie, że i jedne i drugie zawody powinny być albo tydzień wcześniej, albo tydzień później Dziś na jednym ze zboczy latało się bardzo szybko z wagą modelu większą niż 3kg. 3kg to było zdecydowanie za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Wieje dziś, wieje we wtorek, za tydzien tez ma ponoć wiać - a jak mają być zawody to nie wieje. I nic z tego latania nie będzie Widać jestem pechowym organizatorem zajęć z PP, jeśli chodzi o trafienie z wyprzedzeniem w termin z pogodą - następca o szczęśliwej ręce jest poszukiwany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 To nie pech... To kara za to co dzieje się w f3f-ie. Kłócicie się to nie latacie... będzie zgoda to powieje Cholera, miałem taką ochotę na trochę adrenaliny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 To nie pech... To kara za to dzieje się w f3f-ie. Kłócicie się to nie latacie... będzie zgoda to powieje Cholera, miałem taką ochotę na trochę adrenaliny . Qrcze to jak zinterpretować odbycie się zawodów F3F zeszłym tygodniu w Starogrodzie? Adrenalina też była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 adrenalina by była. Dolece czy spadnę z akcentem na spadnę Hehe, kara boska. To prawie jak jakaś plaga biblijna. A zapewne jasny grom wprost od Zeusa strzeli w łeb największego łgarza Qrcze to jak zinterpretować odbycie się zawodów F3F zeszłym tygodniu w Starogrodzie? Adrenalina też była Adrenalinę trzeba było sobie generować samodzielnie latając jak najbliżej drzew bo warunki nudne były, choć zdecydowanie lepsze niż u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Uczestnik ma prawo wyboru jaką dawkę chce otrzymać. Jutro znowu powieje 6 do 8 w Nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ja w końcu mogę sznurki rozłożyć I zrobić przerwę od zbocza na 6 śni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 pi,eknie powiewa wschód ...wybrałem się na latanko ale brak dojazdu...można było dojśc ale "górniki" z lądowiska / powycinałem resztki sadu/ zebrali humus z piekną trawką pozostało klepisko ...szkoda mi było mebli i zabrałem się do gotowania szybkowarem bigosu - pyszny ale tak wyglada chałupa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi