Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam silnik https://abc-rc.pl/product-pol-6764-Silnik-ABC-Power-A2212-1000KV-2-3S-135W-ciag-820g.html oraz silnik od walkera qr x350pro w sumie to kilka. Zamówiłem model pioneer 1400mm w wersji KIT i głowie sie czy moge uzyc któregoś silnika z wymienionych. Prosił bym o pomoc nie jestem bardzo doswiadczony a szukałem czytałem to nic nie znalazłem co moze sie stac jak zaaplikuje smigło 6x5,5 do tych silników. 

Opublikowano

Cześć,

Miałem ten sam problem. Też mam Pioneera 1400. Oryginalny silnik z tego co wiem ma 2000kV. Osobiście uważam że ten silnik z ABC-RC który ma tylko 1000kV będzie miał zbyt małe obroty. W tym samym sklepie możesz kupić podobny silnik z obrotami 2200kV tj. ABC-Power A2212 2200kV. Osobiście mam silnik Turnigy D2826-6 2200kV. Działa świetnie. Upewnij się też, że regulator, który masz będzie wystarczający.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.