Skocz do zawartości

Moje pierwsze boje z kamerką na pokładzie

cobra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż, pokazałeś trochę nieba, trochę ziemi i prawie całe usterzenie. Całośc okrasiłeś łomotem wiatru w mikrofonie. Najbardziej podobał mi się Twój portret.

To pierwsza próba, więc fascynacja tym, że masz kamerkę na pokładzie wzięła górę nad jakimś pomysłem. Ale gorąco namawiam do dalszych prób, napewno z czasem będzie coraz lepiej.

Opublikowano

Masz rację, muszę popracować nad mocowaniem kamery. Filmwanie przez śmigło kiepsko wychodzi, a bez dorobienia jakiegoś mocowania dało się tylko tak. No i ten dźwięk :oops: - muszę podłożyć muzykę. Docelowo kamera ma latać raczej w szybowcu - tam będzie lepiej.

EDIT:

Zlikwidowałem ten "ryk" wiatru, a dodałem muzykę.

Opublikowano

Kamerka ma fajna zalete - mozna ja wsadzic do kazdego niemal modelu.Waga jest w zasadzie pomijalnym parametrem(kiedys wsadziłem ja do modelu ESA). Wymiary czynia z niej niemal obiekt aerodynamicznie obojetny. Cobra, fajny filmik, zawsze fajnie popatrzec na uciekajacy horyzont, taki filmik daje namiastke tego co widzi, czuje prawdziwy pilot.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.