sbogdan1 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Co prawda stary materiał, ale dość ciekawy z fajną narracją.Z tego co wyczytałem skrawek tego ponad pięciuset hektarowego terenu jest w posiadaniu miłośników i pasjonatów latania ze Stowarzyszenia Lotniczego ,,Stratus,, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Jak bym widział bunkry niedaleko mojego mieszkania w DE. Takich lotnisk w Niemczech w starym DDR jest dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Jak bym widział bunkry niedaleko mojego mieszkania w DE. Takich lotnisk w Niemczech w starym DDR jest dużo. Miejsce ze sporym potencjałem, jak widać ,,Stratus,, poszedł w dobrym kierunku. Są spotkania jest młodzież dzieci pasja, jednym słowem fajna inicjatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Kolejny ciekawy materiał. Co prawda wiekowy ale warto obejrzeć. Tym razem ,,zaorana,, Polska baza lotnicza.Standard czy przypadek Smuci jednak fakt że z taką łatwością ludzie potrafią pięknie zdewastować i spisać na straty takie obiekty. https://www.youtube.com/watch?v=-Yi550PiXpc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nie zakładając nowego tematu myślę że ten i kilka innych filmów z tego kanału wpisze się idealnie: https://www.youtube.com/watch?time_continue=63&v=JCxUyfYLyjU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 O... super też ciekawy materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi