Rawen 75 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Początki-czyli latać każdy może https://www.youtube.com/watch?v=Wwovm1FJ_Bo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Latajaca dostawa piwa .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Yeager Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Jarek ten film to kopalnia pomysłów wprost dla Ciebie Bardzo mi się podoba fakt, że ktoś się pasjonuje tymi brzydalami bo ja mam za mało odwagi na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Na 100% cos dla siebie "wygrzebie" . Tymczasem ide podreperowac modele. Nic sie nie stalo ! W POGO puscila wrega silnikowa podczas startu , ale zdolalem wyladowac nic nie uszkadzajac . W moim elektroszybowcu puscilo mocowanie statecznika poziomego ( zapodam fotke ) i zaczal sie krzywic podczas lotu. Tez wyladowalem bez ZADNYCH szkod. Bedzie razem godzina roboty ........ SPADAM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 A koledzy zauważyli, że oni wtedy w "głębokim poważaniu" mieli jakąkolwiek ochronę, lub zabezpieczenia? Żaden nie miał ani kasku , ani pasów. Co najwyżej pilotkę i gogielki. Ale za to wszyscy występowali w krawatach... Kij tam z bezpieczeństwem, ale krawacik obowiązkowo być musiał I często biała czyściutka koszula. Szyk i elegancja. Nie to co teraz... A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Yeager Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Najlepszy i tak jest ten ostatni fragment z grubym rzeźnikiem na rakietowym rowerze i ten gość co za nim biegnie próbując kolejnymi zapałkami zapalić silnik rakietowy. Nagroda Darwina była blisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi