flyszman Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Witam Was i przepraszam od razu, że w tym miejscu to piszę. Może ktoś z tego forum działa również na forum z heli-team pl . Próbuję uzyskać u Nich dostęp do zalogowania, ale Administracja forum wieczność zwleka z zaakceptowaniem mojej rejestracji. Czy Ktoś z Was może Ich tam delikatnie o to poprosić? Z góry dziękuję. Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Temat w powitalni pt.: "Witam" napisałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Sęk w tym , że jeśli mam coś napisać do Nich to muszę być zalogowany (żadnych powitań itp.). Jak ktoś ma nr tel do Administratora lub w ogóle konto to niech proszę w moim imieniu pogoni sprawę. Dziękuję. Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Informacja poszła do Administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Dziękuję bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ekipa RC Heli na Facebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 nie mam, nie chcę i nie będę miał facebook'a 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj123 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Cześć, nie wiem na czym polega problem ale nie mam nikogo w kolejce do aktywacji. Spróbuj ponownie się zarejestrować. Raczej dłużej niż parę godzin to nie trwa ale jest to robione ręcznie a jest nas dwóch. Sorry za kłopot, w razie czego pisz do mnie: wojtekr mospan.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 thx...działam. Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 nie mam, nie chcę i nie będę miał facebook'a dwa lata temu to samo mówiłem Ekipa RC Heli jest prowadzona m.in. przez Mirka vel Miruu z Heli Team W zasadzie ludzie z HT tam piszą Ale forum to zawsze forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi