wojcio69 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Jeżeli można prosić i ktoś by chciał oddać głos na moje fotki... z tego linku http://contest.cewe-fotoksiazka.pl/cewephotoaward/user/wojcio69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurekS60 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 U mnie jest strona nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Działa ale marnie widzę te głosowanie bo trzeba utworzyć tam konto:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawen 75 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Kto chce utworzy. Nie problem. Fajne te fotki, niektóre klimatyczne. A że kocham góry-moja żona nie-a góralka, dałem ++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi