pabork Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 A co to? Szybko lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Dzisiejszy Starogród jak widać nie było źle Latacze też dopisali 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Dobrze, że tam krzaków nie ma. Przynajmniej w nie nie wleciałeś .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Piszcie piszcie jak było super fajnie ja sobie poczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 No w sumie nia dałem Ci znać .-) Sypię głowę popiołem .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Nie pi... jutro też Starogród ... od 10tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Jak się ma zbocze pod nosem to i godzina przerwy wystarczy,żeby pół godziny polatać ! Tylko jak wieje wzdłuż zbocza to szybko sie nudzi .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Jak się ma zbocze pod nosem to i godzina przerwy wystarczy,żeby pół godziny polatać ! Ech, jak ja bym tak chciał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Jedyne co mi wychodzi tym modelem to start z wyciagarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Strzał prosto w słońce. https://youtu.be/wDOVvcWi-X4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Różnie się takie strzały, przeloty, nawroty w słońce kończą Dobrze że tu jakoś wyszło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Tutaj było tak cały czas. Po strzale trzeba uciekać, to na lewo, to na prawo To nie był problem. Mam inny, jak odlecę kilkaset metrów tracę zasięg i ten frsky xjt już mnie wQRQW$#@#$df. Wymienię antenę w nadajniku, może coś to zmieni ? W eFie to nie problem, ale tutaj krew mnie zalewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 https://youtu.be/6yYgEDhfzLM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Trzeba zgłosić te zachowanie. Nie dość, że post pod postem to jeszcze nic z tematu! Gdzie Ty tam pradolinę widzisz? O samej Wiśle już nie wspomnę. Chociaż byś se ten silnik darował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 MP F3J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 https://youtu.be/CATqQqwxqCo https://youtu.be/FteESSQzpDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Czas na finały.5 wchodzi do finału. 3 loty w finaleRozpoczelismy loty finałowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Wyniki ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Jeszcze jakis filmik. Krótkie podsumowanie:Startowało 9 seniorów, jeden junior.Wiatr niewielki może max 3m/s. Termika chwilami naprawde silna. W lotach finałowych była dosyć wymagająca. Ostatnia 3 runde całe 15 minut wylatał, tylko jeden zawodnik.Samo lotnisko bardzo duże, miejsca do latania sporo. W tym samym czasie latali modelarze na uwięzi i trenowali skoczkowie spadochronowi.Skoczkowie sprawiali wrażenie, że zaraz się wbiją w ziemię, pędząc aż świszczało, a od samego patrzenia na uwięź kreciło się w głowie .-)Klasa F3J to kawałek historii modelarstwa, ale powoli wymiera. Łatwiej, prościej i lepiej nawet organizacyjnie jest mieć coś z silnikiem .-)Podobnie jak F3B które też czeka na zapomnienie.W pierwszych zawodach w których brałem udział startowało chyba 54 zawodników, a było to pod koniec lat 90. Teraz zostało raptem kilkunastu.Dla mnie najprzyjemniejszy moment to start. Potem 10minut nudy. Po jakis 4 minutach jestem "psychicznym wrakiem" .-), a ręce zachęcają do agresywnych manewrów .-) Chwila rozrywki, przy lądowaniu nie rekompensuje kilkuminutowej nudy .-) Mój roczny nalot Jotką,nie licząc zawodów to ok 10 minut, a moje radio pozwala odleciec na nie więcej niż 600m. Frsky Xjt i odbiorniki X to jednak super sprzęt. 2 lata działał ok, potem już tylko gorzej...Na przełomie lipca i sierpnia we Włocławku odbędą sie Mistrzostwa Europy F3J. Kto ma blisko zapraszam w imieniu organizatora.Mistrzostwa Europy Włocławek:http://rcf3j-echs2019.pl/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 W F3J jest Puchar Polski .-) Ostatnie na pewno nie będą chyba, że nie będzie komu organizować. Choć przyjacielska atmosfera i pozytywne nastawienie wszystkich daje nadzieje .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi