marcin668 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 WTOREK,ŚRODA, CZWARTEK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Tym razem zadzwonię jak bym jechał . Raczej środa/czwartek. Wtorek mam zajęty PS Zabij mnie, ale nie mam pojęcia o której godzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Jak to zrobię to z kim pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 No z trupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Obserwuję pogodę i póki co tzw "kicha", ale i odległość czasowa prognozy kosmiczna .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ale przy takich proporcjach będziesz dłuuugo wspominał każdą minutę lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zrobi się 3 rundy będzie prestiż A prognoza jest na latanko od samiutkiego rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Piotrze chcesz jutro latać, ok będzie wiało na Nowe Marzy ,ale czy nie będzie za gorąco ? Ja mogę przyjechać ale jak zapewniasz napoje chłodzące !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Wysłałem Ci smsa .-) Jutro bede ok 12. Gorąco może być, ale co robic .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Rano będzie chłodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 No nie wiem, wiać pewnie i będzie ale czy w taki ukrop można latać ? A gdzie BHP ??? A Bydgoszcz będzie jutro na Marzach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 No nie wiem, wiać pewnie i będzie ale czy w taki ukrop można latać ? A gdzie BHP ??? A Bydgoszcz będzie jutro na Marzach ? zróbcie sobota-niedziela dojadę w poblizu jest fajny zajazd/ nocleg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Ja na 10. Podobno będzie jeszcze znośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Jak ja przyjade to będziesz już nalatany, wiec jak mnie zobaczysz nie zdziw się, że już nie będę pytał, czy mogę lecieć. Mówiąc krótko ! Niebo ma już być dla mnie przygotowane,a trawa wymoszczona ! Oczywiscie masz zadbać także o wiatr,a o takich pierdołach jak dojazd i parking chyba nie muszę pisać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 A dla mnie mają być przygotowane zimne gazowane napoje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 U was to musiało dobrze przygrzać Mamusia nie mówiła żeby w takie dni zakładać czapeczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Troche osłabło Jednak fałszywy alarm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 No i po udanym lataniu i organizator jak zawsze przygotowany były zimne napojem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 No tak organizator to miał przyjechac, a zimne napoje miały czekac ! Teraz podsumowanie (zadań Łukasza) - dojazd na + - parking + - wiatr + - temperatura - - zimne napoje - (dno metr mułu i wodorosty) - wymoszczona trawa +/- Niby więcej plusów, ale niesmak pozostał ! Gdyby nie Marcin z lodóweczką to byłoby naprawdę nieprzyjemnie mordy oglądać ! Film: https://youtu.be/2orYyJidHqI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Tak czułem, że jak wstawię warunki to się zlecą wcześniej. NO COMMENT PS Widać co robi brak czapeczki w taki dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi